Universul îți dă o viață simplă, dar tu alegi să o complici. 3 motive pentru care faci asta.

Universul îți dă o viață simplă, dar tu alegi să o complici. 3 motive pentru care faci asta.
Universul îți dă o viață simplă, dar tu alegi să o complici. 3 motive pentru care faci asta.

Sa traiesti simplu poate fi dificil in zilele noastre. Suntem prinsi intr-o lume in care schimbarea este la ordinea zilei.

Universul îți dă o viață simplă, dar tu alegi să o complici. 3 motive pentru care faci asta. Sa traiesti simplu poate fi dificil in zilele noastre. Suntem prinsi intr-o lume in care schimbarea este la ordinea zilei. Sa nu mai vorbim de faptul ca in ultimii 2 ani vietile noastre au fost brusc schimbate de o pandemie mondiala. Puterea noastra de a alege ne-a fost luata si nu am mai avut niciun control.

Ca sa supravietuim, a trebuit sa acceptam si sa respectam legi si reguli impuse de alti oameni.

Multora dintre noi le-a fost greu sa se acomodeze la o viata fara contact social. Am fost nevoiti sa traim cat mai simplu intrucat, cu cat complicam lucrurile, cu atat devenim mai tematori, anxiosi, nesiguri.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 16-22 mai 2021

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Daca si tu ai sentimentul ca viata ta este complicata, iti prezentam 3 motive pentru care ti se intampla acest lucru. Veste foarte buna este ca, daca abordezi cele 3 obstacole, vei putea sa iti simplifici viata in bine.

Te concentrezi prea mult pe complexitatea vietii

Viata poate fi foarte simpla la modul general, insa tu ai tendinta sa o complici. Cand esti inconjurat de prea multe informatii, ori te afli intr-o stare de confuzie privind o situatie, te concentrezi prea mult pe complexitatea problemei, in loc sa cauti o solutie simpla.

Iti faci griji in mod constant

Este un lucru normal, esti nu doar o fiinta rationala, ci si emotionala. Atunci cand ne simtim stresati, suparati, frustrati ori nefericiti, gandurile si emotiile noastre pot avea o influenta semnificativa in modul in care reactionam si ne comportam. Daca iti faci griji in mod constant despre problemele tale, te scurgi singura de energie si aduci stresul fizic si emotional in viata ta.

Incerci sa controlezi tot ce se intampla in viata ta

Viata este construita din 10% din ce ni se intampla si 90% din modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla. Daca esti acea persoana care ia decizii referitor la viata sa incercand sa controlezi tot, atunci trebuie sa te opresti. Efortul depus de a detine controlul in viata ta este un semn ca traiesti cu frica si este indicat sa te eliberezi de temerile tale si sa accepti ca in viata exista si lucruri care sunt in afara controlului tau.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Georgiana Lobonț despre momentele de cumpănă din familie și gestionarea lor. „Nu vedem doar roz! Sunt unele lucruri care trebuie ținute acasă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies