Unul din sase oameni isi uraste tatuajele! Tie iti pare rau ca te-ai tatuat?

Unul din sase oameni isi uraste tatuajele! Tie iti pare rau ca te-ai tatuat?
Unul din sase oameni isi uraste tatuajele! Tie iti pare rau ca te-ai tatuat?

Studiile recente arata ca patru din zece oameni cu tatuaje regreta ca si le-au facut. Uite de ce!

Fie ca vorbim de tatuaje mici sau unele care se intind pe o suprafata mai mare, tot mai multe vedete isi tatueaza pielea. Nu te lasa indusa in eroare de acest lucru, un studiu efectuat recent arata ca unul din sase oameni isi uraste tatuajele si isi doreste sa si le indeparteze.

Cele mai frecvente motive pentru care oamenii doresc sa renunte la tatuaje sunt frica de a nu fi considerati comuni sau inculti, teama ca la batranete tatuajele vor arata urat sau ca nu isi vor gasi un job pe

masura asteptarilor din cauza acestor semne permanente.

Despartirea de persoana iubita este un alt motiv pentru care ai vrea sa scapi de tatuaj. Cel mai bun exemplu este Heidi Klum care si-a tatuat numele sotului sau Seal, pe brat. Dupa divortul din 2012 aceasta a fost nevoie sa apeleze la interventii cu laser, pentru a sterge urmele tatuajului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Studiul efectuat mai releva faptul ca cea mai comuna

varsta la care persoanele isi fac primul tatuaj este cuprinsa intre 18- 20 de ani.

Concluzia cercetarii este ca cel mai bine este sa te gandesti de doua ori inainte sa iti faci o programare la un salon de tatuaje.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies