Unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică populară a făcut accident! În ce stare este cântărețul!

Unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică populară a făcut accident! În ce stare este cântărețul!
Unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică populară a făcut accident! În ce stare este cântărețul!

Unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică populară din România a făcut accident. Artistul a fost la un pas de tragedie, după ce mașina în care se afla a intrat într-un gard, potrivit Bihon.ro.

Cornel Borza, pentru că despre el este vorba, a făcut accident vineri, în timp ce se îndrepta spre aeroporul din Cluj. Cornel Borza a făcut accident în localitatea Bucea. Artistul se afla la volanul mașinii care a ieșit de pe carosabil și a ajuns în gardul unei case.

Din fericire, Cornel Borza nu a fost rănit, doar s-a speriat în urma accidentului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cornel Borza mergea spre Cluj, acolo de unde urma să plece spre Statele Unite pentru a susține un concert pentru românii care trăiesc peste Ocean.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscopul vrajitoarelor care dateaza din 1547! Blestemul ascuns al fiecarei zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies