Unul dintre concurenții de la Puterea dragostei a ajuns la spital: „În cele mai dificile momente...”

Nicos de la Puterea dragostei
Nicos de la Puterea dragostei la spital

Tânărul a postat o imagine care i-a îngrijorat pe cei care l-au susținut în ultimele luni. Ce s-a întâmplat cu el.

Panică pentru fanii emisiunii Puterea dragostei! Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți a ajuns la spital!

Nicos, căci despre el este vorba, a fost surprins în timp ce face un RMN. Concurentul de la Puterea dragostei nu a mers singur la medic, ci alături de tatăl său, de care este extrem de apropiat.

„În cele mai dificile momente am alături pe cea mai loială persoană! TE IUBESC TATĂ!”, a scris Nicos în dreptul imaginii în care tatăl lui Nicos îl ține de mână în timpul investigației.

Nicos de la Puterea dragostei
Nicos de la Puterea dragostei la spital[Sursa foto: Instagram]

Dacă cei mai mulți dintre susținătorii săi i-au transmis multă sănătate și l-au întrebat ce s-a întâmplat, au fost și persoane care i-au criticat această postare, din cauza radiațiilor la care a fost expus părintele concurentului de la Puterea dragostei:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Care-s cele mai de prost gust postări? Postările de la spital în care "te lauzi" cu suferința, neavând un scop anume, ci doar să câștigi simpatizanți.

Ok. Nu știu cine ți-a făcut aceasă poză, dar dacă nu știa tatăl tău, nici nu avea voie să intre în sala aceea fără o vestă de protecție (asta în cazul când este un bebe mic și trebuie ținut)... altfel nu se poate intra acolo pentru că sunt radiații extrem de mari dar na, ce facem noi pentru urmăritori. Păcat ca l-ai expus la așa radiere pe tatăl tău.
Sănătate”, i-au transmis urmăritorii lui Nicos de la Puterea dragostei, care a preferat să nu răspundă acestor comentarii.

Tatăl lui Nicos, închis din cauză că a falsificat carduri bancare

Nicos de la Puterea dragostei
Nicos de la Puterea dragostei a ajuns la spital[Sursa foto: Captură KANAL D]

Încă din prima zi de competiție, Nicos de la Puterea dragostei a recunoscut că are o relație specială cu tatăl său, după ce mama sa l-a abandonat și l-a dus la orfelinat.

Tatăl lui Nicos a fost cel care l-a crescut, iar acum între cei doi există o relație specială. În plus, tatăl lui Nicos a fost câțiva ani la închisoare, iar în acest timp au fost despărțiți.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Din cei trei ani şi şase luni de închisoare am stat închis doi ani şi zece luni, pentru că nu am colaborat cu autorităţile. Am fost rupt de realitate. Deşi acolo s-au purtat frumos cu mine, mă durea îngrozitor gândul că îmi pierdusem familia”,  a mărturisit tatăl concurentului de la Puterea dragostei, care în trecut a fost prins falsificând carduri bancare.

De câteva săptămâni, Nicos se ceartă intens cu Alexandra, pe care o acuză că și-a lăsat copilul acasă și că nu stă alături de el, preferând să fie concurentă în emisiune.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Jador i-a oferit un inel de logodnă femeii iubite: „Chiar sunt foarte romantic”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies