Cine este NICOLETA NUCĂ. "La momentul potrivit voi purta și rochia de mireasă"

Nicoleta Nuca biografie
Cine este NICOLETA NUCĂ. "La momentul potrivit voi purta și rochia de mireasă"

Află totul despre cine este artista Nicoleta Nucă: data nașterii, carieră, cine este iubitul ei

Nicoleta Nucă este născută pe data de 26 ianuarie 1994 în Chișinău, Moldova. Frumoasa artistă a devenit cunoscută publicului în anul 2014, datorită emisiunii X-Factor. Aceasta a fost atent supravegheată de mentorul ei, Ştefan Bănica Jr şi a reuşit să ajungă până la ediţiile de gală ale emisiuni de talent show. 

Pentru că muzical a reuşit să demonstreze că este o voce remarcabilă, Nicoleta Nucă a vrut să demonstreze şi din punct de vedere vestimentar.

Totul reprezintă pentru ea o provocare și de ce nu... să devină chiar un reper pentru multe femei, în zona de fashion. În ultimul sezon Bravo ai stil! Celebrities, cântăreaţa a abordat ţinutele tematice propuse de juriu.

„Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac. Cred

că „Bravo, ai stil! Celebrities" va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranţă voi învăţa lucruri noi despre mine, despre oameni şi asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil şi sunt sigură că în competiţie voi învăţa multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu ştiam până acum şi care mă vor ajuta pe viitor", a precizat artista.

Cine este Nicoleta Nucă şi cum a arătat copilăria ei

Nicoleta nuca inaltime greutate

Nicoleta Nucă a avut o strânsă legătură cu muzica, încă de mic copil. Copilăria şi-a petrecut-o la bunici şi ar putea cu uşurinţă să fie conturată  exact ca în “Amintiri din copilărie” scrise lui Ion Creangă. Vacanţele şi le petrecea  mereu la ţară şi chiar dacă era mică, aceasta devenea deseori un ajutor pentru bunici în gospodărie. Cine s-ar fi gândit că artista de astăzi, atunci când era copil alega desculţă pe uliţă, mânca fructe direct din copac şi petrecrea mult timp în leagănul construit de străbunicul ei.

În acel leagăn fredona cât era ziua de lungă, melodiile ce erau difuzate la postul de radio din acele vremuri.

Educatoarele de la grădiniţă, i-au observat cu uşurinţă inclinaţia ei către muzică şi mereu îi acordau rolurile principale din diferite scenete sau chiar recitarea poeziilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

“Începutul carierei mele muzicale a avut loc în urma unei întâmplări drăguțe. Casa străbunicilor era poziționată în pantă, așa că se forma ecou atunci când cântam. Străbunicul îmi construise un leagăn pe care eu îmi petreceam cel puțin jumătate din timp cântând piesele care se auzeau pe vremea aceea pe radio! Într-o zi, pe la sfârșit de vară, când au venit părinții să mă ia acasă, a venit şi vecină din casa de “mai la vale” și i-a zis mamei mele “du-te, măi femeie, și controlează copilul ăsta că nu-i tace gură toată ziua, cântă de rupe și cânta

frumos!” și așa mama m-a dus la prima profesoară de canto care, după ce m-a ascultat, a zis că eu trebuie să fac muzică fără îndoială.

Aveam în jur de 6 ani pe atunci. Pe la 8 ani am început să iau ore de canto cu un alt profesor de canto și să particip la primele concursuri muzicale. Am mers la multe concursuri muzicale până pe la 11 ani și ocupam mereu locuri de frunte, lucru care alimenta convingerea că muzica este ceea ce îmi doresc să fac.

Tot la 11 ani am plecat pentru prima dată cu familia în Italia unde am continuat să merg la ore de canto și unde am locuit pentru aproape 3 ani. Apoi am revenit în Republica Moldova pentru alţi 4 ani și ulterior am plecat din nou în Italia pentru încă 4 ani jumătate. După aceea m-am mutat în România.” a declarat Nicoleta Nucă pentru Verdict.

Citeste si: Nicoleta Nucă, dezvăluiri inedite despre alimentația sa! Vedeta s-a pus pe slăbit! Vezi ce program de nutriţie are!

Cum şi-a construit cariera Nicoleta Nucă

Primul an petrecut pe tărâmuri italieneşti a fost unul dificil pentru tânăra artistă. A fost mult timp discriminată și mai mult de atât, Nicoleta s-a confruntat şi cu răutatea copiilor. Era greu acceptată de aceştia, pentru că nu cunoştea limba lor nativă. Chiar când locuia în Milano, a luat decizia de a participa la talent show-ul muzical, care a reprezentat rampa ei de lansare pentru showbiz-ul românesc. Deşi nu a ajuns în finală, Nicoleta Nucă a fost cântăreaţa care a avut bucuria de a-şi auzi piesele la radio şi a semnat un contract discografic.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este iubitul Nicoletei Nucă

Nicoleta nuca copii

Citeste si: Nicoleta Nuca, adevarul despre semnele de pe fata ei! “NU e de la acnee, n-am avut niciodata asa ceva! M-am nascut cu cicatrice!” – Afla detalii despre povestea nestiuta a artistei – Video Exclusiv!

Deşi nu vrea să îşi expună prea mult viaţa privată, Nicoleta Nucă a vorbit în câteva interviuri despre iubitul ei, toboşarul Alex Ursache. Cei doi trăiesc de câţiva ani o frumoasă poveste de dragoste, care nu a fost ferită de ochii publicului.

“Este o relație asumată pe care nu am ținut-o ascunsă de ochii lumii, totuși am încercat să fim discreți pentru a păstra unele momente pentru noi. La momentul potrivit voi purta și rochia de mireasă, însă cred că astfel de etape într-o relație trebuie să vină la momentul lor, fără să fie forţate în vreun fel.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicoleta Nuca (@nicoletanuca)



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este OANA MARICA. "Mi s-a propus să lucrez în televiziune și producția filmelor, dar am simțit că nu este locul meu acolo. Nu mă văd pe sticlă așa des.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies