Utilizari geniale ale uleiului de cocos! Iti vor schimba viata!

Utilizari geniale ale uleiului de cocos! Iti vor schimba viata!
Utilizari geniale ale uleiului de cocos! Iti vor schimba viata!

Uleiul de cocos este un ingredient care nu ar trebui sa lipseasca din mica colectie a unei pasionate de cosmetice facute in casa.

 

1.Masca de par
Aveti nevoie de putin timp liber, minim 30 de minute, ideal 2-3 ore sau peste noapte. Se aplica uleiul de cocos pe toata lungimea firului de par, se insista pe radacina, dupa care pentru a-i mari eficienta puteti impacheta parul cu un prosop cald. Dupa ce trec cele 30 de minute, spalati bine parul, va fi necesar sa il samponati de doua ori pentru a indeparta tot uleiul.
2.Solutie contra matretii
Daca va luptati cu matreata, uleiul de cocos poate fi un aliat de nadejde. Se aplica pe pielea capului simplu sau in combinatie cu cateva picaturi de ulei esential de ti tree si se lasa sa actioneze minim 5 minute, dupa care spalati parul in mod normal.
3. Crema de corp
Miroase grozav si poate fi folosit simplu sau in combinatie cu uleiul de masline si cel de jojoba, in parti egale.
Daca doriti sa va rasfatati adaugati si cateva picaturi din uleiul esential preferat.
4. Crema de ochi
Pielea sensibila din jurul ochilor se va bucura de o hidratare excelenta, in plus daca ramaneti in pana de demachiant de ochi tot uleiul de cocos va vine in ajutor, indepartand chiar si cel mai incapatanat rimel.
5.
Solutie de mobila
Va indemn sa testati mai intai pe o portiune mica, putin vizibila, dar uleiul de cocos poate fi o solutie alternativa cu care puteti da un nou luciu mobilei. Se aplica cu o carpa uscata in cantitate foarte mica pentru a nu incarca lemnul.
Sursa

1.Masca de par

Aveti nevoie de putin timp liber, minim 30 de minute, ideal 2-3 ore sau peste noapte.

Se aplica uleiul de cocos pe toata lungimea firului de par, se insista pe radacina, dupa care pentru a-i mari eficienta puteti impacheta parul cu un prosop cald. Dupa ce trec cele 30 de minute, spalati bine parul, va fi necesar sa il samponati de doua ori pentru a indeparta tot uleiul.

2.Solutie contra matretii

Daca va luptati cu matreata, uleiul de cocos poate fi un aliat de nadejde.
Se aplica pe pielea capului simplu sau in combinatie cu cateva picaturi de ulei esential de ti tree si se lasa sa actioneze minim 5 minute, dupa care spalati parul in mod normal.

3. Crema de corp

Miroase grozav si poate fi folosit simplu sau in combinatie cu uleiul de masline si cel de jojoba, in parti egale. Daca doriti sa va rasfatati adaugati si cateva picaturi din uleiul esential preferat.


4. Crema de ochi

Pielea sensibila din jurul ochilor se va bucura de o hidratare excelenta, in plus daca ramaneti in pana de demachiant de ochi tot uleiul de cocos va vine in ajutor, indepartand chiar si cel mai incapatanat rimel.

5. Solutie de mobila

Va indemn sa testati mai intai pe o portiune mica, putin vizibila, dar uleiul de cocos poate fi o solutie alternativa cu care puteti da un nou luciu mobilei.
Se aplica cu o carpa uscata in cantitate foarte mica pentru a nu incarca lemnul.

Sursa

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies