Utilizari uimitoare ale lamailor! Sigur nu stiai asta!

Utilizari uimitoare ale lamailor! Sigur nu stiai asta!
Utilizari uimitoare ale lamailor! Sigur nu stiai asta!

Majoritatea dintre noi suntem familiarizati cu utilizarile traditionale ale lamailor, pentru calmarea gatului inflamat sau pentru a aroma diversele tipuri de salate si sosuri.

 

1. Improspatarea frigiderului
Poti elimina mirosurile din frigiderul tau cu o foarte mare usurinta. Inmoaie un mic prosopel de bumbac sau un mic burete in suc de lamaie si lasa-l in frigider pentru cateva ore. Asigura-te ca ai aruncat orice produs care ar putea produce astfel de mirosuri neplacute.
2. Hipertensiunea arteriala
Lamaile contin potasiu, un mineral care controleaza tensiunea arteriala si care reduce efectul de greata si de ameteala.
3. Previne inegrirea conopidei
Conopida are tendinta de a-si schimba culoarea, chiar si atunci cand este supusa celui mai mic proces de gatire. Te poti asigura ca legumele albe isi vor pastra culoarea prin stropirea lor cu o lingurita de suc proaspat inainte de incalzire.
4. Sanatatea mentala
Apa cu lamaie poate, de asemenea, sa-ti ridice starea de spirt si sa elimine din viata ta stresul si depresia.
Persoanele din intreaga lume care circula pe distante lungi si calatorii, precum si exploratorii, privesc lamaia ca fiind o mana cereasca. Atunci cand incepe oboseala, sucul lamaii este extras de catre acestia printr-un orificiu aflat in partea de sus. Un “medicament” cu actiune imediata, lamaia este o bautura racoritoare cu proprietati incredibile.
5. Improspatarea tocatoarelor de bucatarie
Nu ar trebui sa ne mire faptul ca odata cu trecerea timpului tocatoarele de bucatarie incep sa prinda miros.
La urma urmei, acestea sunt utilizate la taierea cepei, usturoiului si pentru prepararea pestelui. Pentru a scapa cu usurinta de mirosul respectiv si pentru a le igieniza curespuzator, freaca o jumatate de coaja de lamaie folosita pe tocatorul de bucatarie ori de cate ori ai o coaja de lamaie folosita la indemana.
Citeste mai multe aici.

1. Improspatarea frigiderului

Poti elimina mirosurile din frigiderul tau cu o foarte mare usurinta.

Inmoaie un mic prosopel de bumbac sau un mic burete in suc de lamaie si lasa-l in frigider pentru cateva ore. Asigura-te ca ai aruncat orice produs care ar putea produce astfel de mirosuri neplacute.

2. Hipertensiunea arteriala

Lamaile contin potasiu, un mineral care controleaza tensiunea arteriala si care reduce efectul de greata si de ameteala.

3. Previne inegrirea conopidei

Conopida are tendinta de a-si schimba culoarea, chiar si atunci cand este supusa celui mai mic proces de gatire.
Te poti asigura ca legumele albe isi vor pastra culoarea prin stropirea lor cu o lingurita de suc proaspat inainte de incalzire.

4. Sanatatea mentala

Apa cu lamaie poate, de asemenea, sa-ti ridice starea de spirt si sa elimine din viata ta stresul si depresia. Persoanele din intreaga lume care circula pe distante lungi si calatorii, precum si exploratorii, privesc lamaia ca fiind o mana cereasca.
Atunci cand incepe oboseala, sucul lamaii este extras de catre acestia printr-un orificiu aflat in partea de sus. Un “medicament” cu actiune imediata, lamaia este o bautura racoritoare cu proprietati incredibile.

5. Improspatarea tocatoarelor de bucatarie

Nu ar trebui sa ne mire faptul ca odata cu trecerea timpului tocatoarele de bucatarie incep sa prinda miros. La urma urmei, acestea sunt utilizate la taierea cepei, usturoiului si pentru prepararea pestelui.
Pentru a scapa cu usurinta de mirosul respectiv si pentru a le igieniza curespuzator, freaca o jumatate de coaja de lamaie folosita pe tocatorul de bucatarie ori de cate ori ai o coaja de lamaie folosita la indemana.

Citeste mai multe aici.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies