V for Vintage #16 – Design romanesc contemporan si cultura vintage

V for Vintage #16 – Design romanesc contemporan si cultura vintage
V for Vintage #16 – Design romanesc contemporan si cultura vintage

Cea mai mare comunitate de pasionati de design si-a dat intalnire weekendul trecut, pe 9 si 10 aprilie la Casa Universitarilor.

V for Vintage #16 a adus anii 70’ inapoi: libertatea de expresie, energia petrecerilor, mixurile indraznete si atentia pentru detalii.

Am descoperit piese vestimentare, accesorii unicat si obiecte de arta decorativa produse local #designedwithpassion si pe cei mai creativi designeri i-am premiat:

  • Brand-ul Undress al designerului Madalina Batalu a fost ales de Beau Monde Romania pentru un material in numarul urmator al revistei.
  • AFMF a fost premiat atat de Marie Claire Romania cat si de echipa Creative Class si va beneficia de aparitii in print si sustinerea in promovarea brand-ului.

Atmosfera

o descriem in 3 cuvinte: #love&freedom #backto70s #contemporaryvibe:

Creativitatea a fost #skyhigh. Facultatilor de Arte si Design din Bucuresti si Timisoara am construit un spatiu plin de culori salbatice, patternuri disco-glam si instalatii inovatoare.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Zona de lounge powered by FROG.

Orezul cu curry-ul si mango a mers perfect cu punch-ul de fructe. Disco beat-urile le-am mixat cu bere sau vin iar prajiturile le-am servit pe pufi in gradina.

Prietenii de la Pegas ne-au adus noile modele de biciclete si role cu care ne-am jucat intregul weekend in gradina Casei Universitarilor.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cristina Șișcanu este total nemulțumită de toate lucrurile pe care o femeie trebuie să le facă, în zilele noastre, pentru a avea succes. "Doamnelor, nu vi se pare că o femeie face prea multe lucruri? "

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies