V for Vintage deschide portile editiei cu numarul 15!

V for Vintage deschide portile editiei cu numarul 15!
V for Vintage deschide portile editiei cu numarul 15!

Pentru editia cu numarul #15 conectam si intersectam peste 100 artisti din domenii creative conexe: design vestimentar, bijuterie, accesorii si obiect.

#contemporan #bestdesigners #futuretrends #innovation #vision #virtual #vanity #value #vintage #virtue. Acestea sunt cuvintele cheie ale editiei V for Vintage cu numarul #15 ce anunta deschiderea oficiala in weekend-ul 31 octombrie – 1 noiembrie la MNAC Sala Dalles, (Bulevardul Nicolae Balcescu nr 18)

Asa ca deschide-ti calendarul si seteaza-ti nu unu, nu doua, ci trei remindere. Pentru ca de aceasta data ne-am propus sa aducem impreuna cei mai creativi designeri din scena locala si invitati internationali, adica adevarati pasionati de design si cultura vintage in toate formele si adaptarile acesteia:

de la oldschool la interpretari autentice.

Nu trebuie sa te opresti in drum pentru o cafea, nu trebuie sa iti anunti cea mai buna prietena, cand ai intr-un singur loc acces la cele mai noi tendite in materie de design, tot ce iti doresti sa faci este sa iti dai check-in in timp ce iti bei cafeaua si admiri liniile fine si minimaliste ale spatiului ce te inconjoara.

V for Vintage este comunitatea oamenilor pasionati de design, arta, experiment, simt estetic si contemporan. Este principala umbrela online si offline ce faciliteaza drumul designerului catre publicului lui si drumul publicului catre designer.

Ce ti-am pregatit? #alldaydesignday

Pentru editia cu numarul #15 conectam si intersectam peste 100 artisti din domenii creative conexe: design vestimentar, bijuterie, accesorii si obiect.

Timp de doua zile te asteptam la MNAC Sala Dalles pentru o editie speciala:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

  • Designerii locali isi dau intalnire cu cei internationali: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Paris, Sofia, Atena, Tokyo – sunt orasele designerilor care se pregatesc sa vina pe 31 octombrie – 1 noiembrie in spatiul expozitional de la Sala Dalles
  • Pasionatii de arta decorativa dau viata salii MNAC Dalles cu obiecte special create pentru aceasta editie intr-un experiment colaborativ cu designerii invitati: cei mai talentati artisti se pregatesc sa asorteze atent fiecare detaliu.
  • Lounge dedicat: aici pregatim cu atentie cafea proaspata si bunatati pentru ca tu sa iei o mica pauza de relaxare si networking.
  • Invitati speciali: anul acesta este prima editie in care construim in cadrul targului un spatiu dedicat studentilor si absolventilor din cadrul Universitatilor si Facultatilor de Arte si Design.

Cum

ne-am pregatit? #weareREADY

Mereu conectati la cele mai noi trenduri, suntem platforma care selecteaza cu ajutorul unui juriu specializat cele mai creative spirite.

Fiecare designer este atent selectionat: potential, simt artistic, inovatie, viziune. Designerii vestimentari care depasesc proba de creatie a juriului – realizarea unei colectii capsula special dezvoltata pentru V for Vintage – au sansa de a participa in cadrul expozitiei.

Colectiile prezentate la V for Vintage sunt in constanta transformare si reinventare a designului datorita provocarii tematicii si a juriului.

Noul format V for Vintage este de fapt o metaformoza: mereu in dezvoltare, in transformare, in schimbare, in intoarcere, in revenire la un caracter inspirat din ultimele trenduri, insa fara sa uitam adevaratele valori de la care am plecat: cultura vintage.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

  • #VforVINTAGE – Old Hollywood Glamour.
  • #VforVIRTUAL – Era virtualului si efectul acesteia in moda actúala.
  • #VforVANITY – Luxul si opulenta incorporate in piese vestimentare.
  • #VforVALUE – Valorile traditionale si reinterpretarea lor.
  • #VforVISION – Neconventionalitatea, cea mai buna unealta a vizionarului.
  • #VforVIRTUE – "Binele" vazut prin prisma celor pasionati de moda si reinterpretat la nivel vestimentar.

Urmareste

atent hashtagurile designerilor si astfel le vei descoperi adevarata personalitate.

Ce trebuie sa tii minte? #IwannaBEatVforV

31 octombrie – 1 noiembrie: sambata si duminica, 2 zile dedicate designului romanesc si culturii vintage.

@ MNAC Sala Dalles: Piata Universitatii, Bd. N. Balcescu nr.18.

Program: 11.00 – 20.00.

Pret bilet intrare: 10 lei.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies