Va deveni mamă pentru prima dată! Actrița din „Game of Thrones” este în culmea fercirii

Sophie Turner
Sophie Turner

Cei doi sunt în culmea fericirii.

Vești extraordinare pentru fanii serialului Game of Thrones. Una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale serialului va deveni mamă pentru prima dată.

Actrița Sophie Turner în vârstă de 23 de ani și soțul ei, cântărețul Joe Jonas, care are 30 de ani, așteaptă primul lor copil și sunt în culmea fericirii.

Cei doi dormează un cuplu din anul 2016, iar în luna mai a anului 2019 s-au căsătorit.

„Cuplul păstrează noutățile pentru ei, dar prietenii și familia sunt extrem de încântați”, a spus o sursă apropiată a celor doi, potrivit Daily Mail.

Sophie Turner
Sophie Turner

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De asemenea, o altă sursă a declarat că Sophie Turner și-a ales cu atenție ținutele pe care le-a purtat în ultima vreme la evenimente și în oraș, pentru că vrea să se acomodeze cu schimbările care au loc în corpul său.

Citeste si: Roxana Blagu este însărcinată!? Vezi de ce cred fanii frumoasei vedete că...vine barza!

Citeste si: A născut în secret cel de-al treilea copil: „Sunt din nou unchi”

Citeste si: Este INSARCINATA! Faimoasa de la Exatlon Romania a facut anuntul in urma cu putin timp, printr-o poza NUD!

După ce s-au căsătorit în secret în Las Vegas în luna mai 2019, cuplul a decis să organizeze și o nuntă fastuoasă în Sarrians, Franța, la care au participat toți prietenii și apropiații celor doi.

Sophie Turner
Sophie Turner

Joe Jonas s-a iubit și cu Tayler Swift și cu Ashley Greene

În timp ce Sophie Turner a devenit cunoscută datorită serialului Game of Thrones, Joe Jonas este cunoscut pentru rolurile din producțiile Disney, precum și datorită formației Jonas Brothers, înființată cu frații săi Nick și Kevin.

Sophie Turner și Joe Jonas s-au logodit în anul 2017. Înainte de a fi cu Sophie, Joe a mai bifat câteva relații importante cu Ashley Green din Twilight, Demi Lovato, Camille Belle, dar și cu Taylor Swift.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

A născut în secret cel de-al treilea copil: „Sunt din nou unchi”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies