„Va fi ceva foarte restrâns. Evenimentul se va ține într-o locație exclusivistă din Băneasa.” Cristina Vasiu își va face cununia civilă doar cu cei apropiați

„Va fi ceva foarte restrâns. Evenimentul se va ține într-o locație exclusivistă din Băneasa.” Cristina Vasiu își va face cununia civilă doar cu cei apropiați
„Va fi ceva foarte restrâns. Evenimentul se va ține într-o locație exclusivistă din Băneasa.” Cristina Vasiu își va face cununia civilă doar cu cei apropiați

Cristina Vasiu și partenerul ei de viață, Cătălin Stoica, au făcut un pas important în relația lor, anunțând logodna lor cu trei luni în urmă. Acum, aceștia se apropie cu pași repezi de cununia civilă, un moment deosebit în viața lor care va avea loc în doar câteva zile.

Cu o anticipare plină de emoție, Cristina Vasiu a dezvăluit detalii despre cum se va desfășura acest eveniment special și despre invitații care vor fi alături de ei în această zi importantă. Cu toate că este o artistă cunoscută, ea a ales să mențină cununia civilă la un nivel restrâns, cu prezența doar a membrilor apropiați ai familiei și câțiva prieteni de încredere.

Citește și: Cine este Cristina Vasiu. “Am avut parte de o copilărie frumoasă, în care am făcut toate activitățile vremurilor de odinioară."

Cristina Vasiu își va face cununia civilă doar cu cei apropiați

Este demn de menționat că atât cununia civilă, cât și petrecerea care va urma vor avea loc la o locație exclusivistă, aparținând nașilor blondinei. Aceasta este o dovadă a atenției acordate fiecărui detaliu pentru a face această zi de neuitat pentru cuplul Cristina și Cătălin.

Cu toate acestea, cei doi nu se opresc aici în planurile lor.

Cununia religioasă și nunta propriu-zisă vor aștepta până în anul viitor, când vor celebra în mare stil în luna iunie. Este clar că Cristina Vasiu și Cătălin Stoica au pregătit cu grijă această călătorie în viața lor, iar momentele speciale se țin lanț pentru această pereche fericită.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Va avea loc în luna septembrie, vor fi invitați câțiva prieteni de aici din București, familia, mă refer la părinți.

Evenimentul se va ține într-o locație exclusivistă din Băneasa, locația nașilor noștri. Cam 15-20 de persoane ne vor fi alături în ziua cea mare, va fi ceva foarte restrâns”,   a spus Cristina Vasiu pentru Spynews.ro.

Cristina Vasiu, detalii despre nuntă

Cu toate că cununia civilă se anunță a fi o afacere restrânsă și intimă, același lucru nu poate fi spus despre marele eveniment ce urmează, și anume nunta.

Cristina Vasiu a dezvăluit cu entuziasm că nunta propriu-zisă și ceremonia religioasă sunt programate pentru anul viitor și promit să fie momente cu totul excepționale.

Această nuntă va fi cu adevărat grandioasă, fiind așteptate peste 200 de persoane pentru a se alătura cuplului în celebrarea dragostei lor. Este evident că Cristina și Cătălin intenționează să împărtășească bucuria lor cu un cerc larg de prieteni și familie.

„Anul viitor, în iunie, va fi nunta propriu-zisă, deja e totul stabilit. Va fi o nuntă fastuoasă, într-o locație foarte faină și renumită de la noi din București, vor fi undeva la 200 de persoane”, a mai spus Cristina Vasiu pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Dana Roba a explicat că fiica ei nu conștientiza cât de gravă era situația atunci când fostul soț menționa dorința de a aduce o altă mamă în familie. Cu toate că ar fi avut toate motivele să fie furioasă și să-l confrunte, Dana a preferat să nu riște violență și să-și protejeze copiii. Această experiență a motivat-o să continue procesul de divorț.

Citește și: Cristina Vasiu și iubitul ei s-au despărțit? Primele semne că cei doi nu mai formează un cuplu

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cristina Vasiu și iubitul ei s-au despărțit? Primele semne că cei doi nu mai formează un cuplu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies