„Va fi greu.” Motivul pentru care Dana Marijuana se mută într-un container. Ce a făcut-o să ia această decizie

„Va fi greu.” Motivul pentru care Dana Marijuana se mută într-un container. Ce a făcut-o să ia această decizie
„Va fi greu.” Motivul pentru care Dana Marijuana se mută într-un container. Ce a făcut-o să ia această decizie

Dana Marijuana a hotărât să părăsească Bucureștiul și să facă schimbări semnificative în viața sa. Astfel, artista a optat pentru o nouă locuință în afara Capitalei. Ea a dezvăluit că va trăi într-un container amplasat în Vama Veche, împreună cu fiica sa cea mare. În plus, Dana Marijuana va fi despărțită de iubitul ei.

Dana Coteanu Marijuana a trecut printr-o tragedie cumplită în trecut, când iubitul ei a murit în mod neașteptat. De peste un an, artista trăiește o nouă poveste de dragoste alături de Valentin, iar relația lor este una plină de frumusețe.

Citește și: „Dacă vor pentru 100 de euro”. Ce a ajuns Dana Marijuana să facă pentru a depăși lipsurile materiale

Motivul pentru care Dana Marijuana se mută într-un container

Dana Marijuana intenționează să părăsească Bucureștiul și să se mute într-un container. Ea are planuri să-și stabilească noua locuință în Vama Veche, în compania fiicei sale cea mare. În plus, iubitul artistei nu o va însoți în această schimbare și cei doi vor avea locuințe separate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Dana Marijuana este una dintre cele mai renumite artiste din țară. Popularitatea sa a crescut odată cu lansarea piesei "Cea mai fidelă fată" în anii '90. La vârsta de 43 de ani, Dana Marijuana dorește să facă schimbări semnificative în viața sa și a hotărât să părăsească Bucureștiul. Ea va locui într-un container situat la malul mării, în Vama Veche, într-o zonă departe de aglomerația orașului. Din păcate, iubitul său, Valentin, nu va putea fi alături de ea în această nouă etapă a vieții.

„Eu o să mă mut din București, iubitul meu încă lucrează și nu poate veni, așa că o să facem naveta unul la altul. Nu mă despart de tot de București, pentru că am familia și actele aici. Asta o să fie… Nu ne despărțim de tot! Mă mut la Vama Veche, la mare. O să o iau pe fiica cea mică cu mine, iar cea mare va rămâne în București cu tatăl ei.

Am un teren acolo de 300 de metri, cu niște containere, ca un fel de apartament cu 3 camere. O să îmi aștept și prietenii acolo. O să fie frumos! O să vină și iubitul meu, la un moment dat, dar, până atunci, va fi puțin greu”, a declarat Dana Marijuana, potrivit impact.ro.

Dana Marijuana, despre facturi

Dana Marijuana și-a exprimat dorința de a renunța la locuința sa din București și de a se muta la malul mării. Artista a dezvăluit că s-a săturat de facturile mari și a luat hotărârea de a se stabili în Vama Veche. Planul de a se muta în această destinație este programat pentru luna iunie.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Mă voi muta la jumătatea lunii iunie. Nu mai pot cu stresul din București. Facturile m-au omorât! Nu mai pot! Din cauza asta plec, ca să scap de stresul ăsta. Eu am problemele mele cu nervii, aș vrea să fiu mai liniștită, să nu mai fiu stresată”, a mai declarat cântăreața.

Citește și: Dana Marijuana și iubitul ei s-au despărțit: „Am trăit-o și pe asta”



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Dana Marijuana, în doliu! Iubitul ei s-a stins din viață la 49 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies