„Va fi pusă la mijloc.” Unde a fost înmormântată soția marelui actor, Alexandru Arșinel, Marilena

„Va fi pusă la mijloc.” Unde a fost  înmormântată soția marelui actor, Alexandru Arșinel, Marilena
„Va fi pusă la mijloc.” Unde a fost înmormântată soția marelui actor, Alexandru Arșinel, Marilena

Marilena, partenera de viață a lui Alexandru Arșinel, a pierdut lupta cu viața în zilele recente și astăzi, pe data de 12 iunie, va fi înmormântată.

Soția celebrului actor a trecut în neființă din cauza unor afecțiuni de sănătate care o afectau de mult timp. Din acest motiv, după dispariția lui Arșinel, copiii au decis să o interneze într-un azil de înaltă calitate, unde a primit îngrijiri medicale specializate.

Marilena, partenera de viață a lui Alexandru Arșinel, a pierdut lupta cu viața în urmăm cu câteva zile și pe ieri, 12 iunie, a fost înmormântată.

Soția celebrului actor a trecut în neființă din cauza unor afecțiuni de sănătate cu care se lupta de mult timp. Din acest motiv, după dispariția lui Arșinel, copiii au decis să o interneze într-un azil de înaltă calitate, unde a primit îngrijiri medicale specializate.

Citește și: A murit soția lui Alexandru Arșinel! Vestea tristă a venit de la fiul actorului

 Unde a fost înmormântată soția marelui actor, Alexandru Arșinel, Marilena
Unde a fost înmormântată soția marelui actor, Alexandru Arșinel, Marilena[Sursa foto: Facebook]

Unde a fost înmormântată Marilena Arșinel

La nouă luni de la trecerea în neființă a remarcabilului actor Alexandru Arșinel, soția sa a părăsit și ea această lume, alăturându-se în somnul de veci celui cu care a împărțit viața timp de peste cinci decenii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Conform declarațiilor lui Cristian Arșinel, astăzi va avea loc înmormântarea mamei sale, un moment dificil pentru întreaga familie. Surse apropiate familiei indică faptul că Marilena va fi înmormântată la Cimitirul Bellu, alături de marele actor.

„Soția o să fie înmormântată unde este îngropat și domnul Arșinel, exact în același loc. Este făcut un loc de veci pentru toată familia. În același loc sunt făcute 2/3 cripte, iar doamna, din câte știu, o să fie pus ă la mijloc și domnul Arșinel parcă era pus jos ”, au declarat surse apropiate ale familiei pentru Click!

 Unde a fost înmormântată soția marelui actor, Alexandru Arșinel, Marilena
Unde a fost înmormântată soția marelui actor, Alexandru Arșinel, Marilena[Sursa foto: Facebook]

Marilena și Alexandru Arșinel, dragoste la prima vedere

În anul 1966, în timp ce Alexandru Arșinel își făcea începuturile pe scenă și se afla de puțin timp în București, a avut loc întâlnirea cu Marilena, la un ștrand din oraș.

 Până atunci, actorul nu interacționase prea mult cu femei din București, dar asistenta medicală i-a captat imediat atenția.

Cu înălțimea sa și părul brunet, Marilena era de o frumusețe rară, iar Alexandru Arșinel s-a simțit ca și cum ar fi fost „hipnotizat" de ea.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pe tot parcursul relației lor, Marilena și Alexandru Arșinel au fost un sprijin unul pentru celălalt, indiferent de circumstanțe. Astfel, atunci când Marilena a suferit un accident în anul 2016 și a fost nevoită să folosească un scaun cu rotile, Alexandru Arșinel a continuat să o privească cu aceeași iubire pe care i-o purta în tinerețe, când era plină de energie și vitalitate. A fost alături de ea, având grijă de ea, până când boala l-a învins și l-a răpus pe marele actor pe data de 29 septembrie 2022.

„Scumpa mea MAMA, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară.Nu îmi iau la revedere de la tine, deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC, MAMA!”, a scris pe Facebook fiul celor doi, Cristian, în seara de 9 iunie.

 Unde a fost înmormântată soția marelui actor, Alexandru Arșinel, Marilena
Unde a fost înmormântată soția marelui actor, Alexandru Arșinel, Marilena[Sursa foto: wowbiz]

Citește și: “Nu cred că vreodată întâlnirea cu acest om îmi va face plăcere.” Întâlnirea dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, într-un cimitir



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Bogdan Arșinel a vorbit despre starea de sănătate a mamei sale. Fiul celebrului actor a spus adevărul despre cum se simte cea care i-a dat viață

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies