”Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune!” Ce s-a întâmplat cu cățelul Andreei Bănică

”Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune!” Ce s-a întâmplat cu cățelul Andreei Bănică
”Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune!” Ce s-a întâmplat cu cățelul Andreei Bănică

În cursul zilei de ieri, artista Andreea Bănică a postat pe contul său de Instagram, un mesaj important legat de câinele său.

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste, de la noi din țară. Aceasta are o frumoasă familie alături de copiii și soțul său, în egala măsură și cu câinele său. Aceasta ține foarte mult la câinele său, pe nume Nino. Cu toate acestea, artista și-a surprins urmăritorii de pe Instagram, în momentul în care a postat o fotografie cu acesta, dar și un mesaj îngrijorător.

Ce s-a întâmplat cu cățelul Andreei Bănică

În urma cu doar o oră, artista Andreea Bănică a postat pe contul său de Instagram o serie de fotografii, legate într-un filmuleț, în care sunt surprinse diverse momente din viața sa, alături de câinele său, Nino. Cu toate acestea, vestea a căzut destul de repede și trist în momentul în care aceasta a adăugat și un mesaj la videoclip, în care își lua rămas bun de la câinele său, pe care l-a iubit foarte mult, semn că acesta s-a stins din viață.

Rămâi cu bine micuțul meu! Te-am iubit ca pe copiii mei… O parte din inima mea vine cu tine. Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune! ”, a fost mesajul Andreei Bănică, în urmă cu doar o oră.

Citește și: „Mi-a fost aproape în cea mai grea perioadă din viața mea. Nu mă simțeam iubită, respectată.” Andreea Bănică, un real sprijin pentru Claudia Pătrășcanu după destrămarea trupei ”Exotic”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

andreea banica instagram
Ce s-a întâmplat cu cățelul Andreei Bănică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Mi-am promis că în familia mea le voi spune copiilor în fiecare zi că îi iubesc.” Andreea Bănică, în lacrimi! Părinții artistei nu i-au spus niciodată că o iubesc

Andreea Bănică a postat pe Instagram, un mesaj important legat de câinele său, ieri

În cursul zilei de ieri, artista Andreea Bănică, a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care se afla cu câinele său iubit, Nino.

În ciuda faptului că din fotografie se înțelegea că ceva nu este în regulă, aceasta a adăugat și un mesaj în care a povestit ce s-a întâmplat.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De dimineață Nino a căzut din picioare și a urlat atât de tare încât am crezut că mor cu el o dată…După criză i-a dat Lucian să mănânce și a mâncat cu pofta mare apoi am stat 2 h cu el până am crezut că este mai bine. Am plecat după copii la scoală și când m-am întors făcuse din nou aceeași criza…. L-am urcat în mașină și am pornit spre spital și când așteptam să îl preia și-a dorit să coboare din pătuț.

L-am lăsat pe jos crezând iar că este mai bine (speranța moare ultima)! Doar am crezut, pentru că s-a lăsat pe vine și mi-am dat seama că nu este în regulă, l-am luat în brațe…a dat capul pe spate și a răcnit de durere!!! O dată cu el și inima mea …nu știu dacă plec de aici cu el viu acasă sau … Atât de dureros… .”, a fost mesajul postat de aceasta, în cursul zilei de ieri.

andreea banica declaratii
Ce s-a întâmplat cu cățelul Andreei Bănică[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Mi-am promis că în familia mea le voi spune copiilor în fiecare zi că îi iubesc!” Andreea Bănică, în lacrimi! Părinții artistei nu i-au spus niciodată că o iubesc

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies