Gabriela Cristea a dezvăluit rețeta libaneză de ras asfour cu pui, din câteva ingrediente.
Gabriela Cristea a obișnuit deja cu rețelele sale pe rețelele de socializare, așa că de această dată a trecut pe mâncarea libaneză, preferată în familia ei.
„Nu este greu de făcut. Noi o mâncăm cu lipie. Un fel de tocăniță libaneză.” Care sunt ingredientele pentru prepararea ras asfour
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Gabriela Cristea a dezvăluit, pas cu pas, cum prepară ras asfour, mâncare libaneză cu pui, care poate fi pregătită și cu vită.
Citește și: Chinuri groaznice pentru Cotabiță în ultimele zile de viață! Dezvăluiri ȘOCANTE- stirilekanald.ro
„Punem sirop de rodie, cam 150 de ml.” Ingredientul secret pentru rețeta libaneză
Gabriela Cristea a dezvăluit și cum folosește sosul de rodie în preparat, dar și cât de mult trebuie să stea mâncarea la fiert. „Ceapa se topește în momentul în care punem ras asfourul la fiert. Punem ceapa peste puiul prăjit în tigaie, amestecăm bine, esențial este să nu uitați de sare și piper. Nu le puneți de la început pentru că mâncarea trebuie gustată. Punem și fulgi de chili. Punem sirop de rodie, cam 150 de ml și apă. Dacă mai trebuie, mai adăugăm. Apa trebuie să acopere pentru că urmează să stea la fiert. Sosul va fi puțin lipicios. Mâncarea este super delicioasă și merge foarte bine cu couscousul. Iar dacă aveți pătrunjel, faceți și o salată tabulle. Stă la fiert aproximativ 30-40 de minute pentru că trebuie să scadă. Este o mâncare ușor acrișoară, dar vă lingeți pe degete.”, a mai spus Gabriela Cristea.