„Vă propun o nouă rețetă! O rețetă ușoară care se pregătește în timp scurt.” Rețeta de pui la cuptor a Nicoletei Voica

„Vă propun o nouă rețetă! O rețetă ușoară care se pregătește în timp scurt.” Rețeta de pui la cuptor a Nicoletei Voica
„Vă propun o nouă rețetă! O rețetă ușoară care se pregătește în timp scurt.” Rețeta de pui la cuptor a Nicoletei Voica

Află din rândurile următoare care este rețeta de pui la cuptor a Nicoletei Voica.

Puiul la cuptor este un preparat gustos și foarte simplu de făcut. Cu toate acestea, gustul puiul este dat de modul în care îl asezonezi și cum îl pregătești. De aceea, Nicoleta Voica are o rețetă specială de pui la cuptor. Interpreta de muzică populară a explicat pe pagina sa de Facebook cum gătește acest preparat.

Vă propun o nouă rețetă.

O rețetă ușoară care se pregătește în timp scurt. Știu că aproape tuturor le place carnea de pui. E o carne ușoară, care se digeră ușor și care are un gust plăcut .”, a spus Nicoleta Voica pe Facebook.

Rețeta de pui la cuptor a Nicoletei Voica

Citește și: „Ca să se desfacă mai ușor pielea, punem niște sare peste și punem o cârpă, îi lăsăm să transpire și imediat îi curățăm.” Rețeta de sos de roșii, ardei capia și usturoi a Gabrielei Cristea

Rețeta de pui la cuptor a Nicoletei Voica
Rețeta de pui la cuptor a Nicoletei Voica[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Puneți la călit legumele în puțin ulei, dar nu le rumeniți.” Rețeta de ciorbă cu cartofi și afumătură a lui chef Florin Dumitrescu

Ingrediente:

  • un pui întreg;
  • sare, piper;
  • ulei de măsline;
  • unt;
  • 5 căței de usturoi;
  • miere;
  • rozmarin;
  • sos de soia;
  • muștar;
  • ketchup;
  • boia.

Mod de preparare:

 

Nicoleta Voica a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul foarte simplu, iar rezultatul este de-a dreptul delicios.  

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 „ Am aici un pui și o să-l cosmetizez puțin înainte de a-l pune la cuptor. O să-i tai un pic vârfurile de la aripi. O să-l tai pe piept, în două și o să presar sare, piper, mirodenii. Eu o să pun sare și piper și o să-l pun la prăjit într-o tigaie în care o să pun mai întâi uleiul la încins, ulei vegetal și unt.

O să prăjesc în el usturoiul. 4-5 căței de usturoi pe care i-am tocat mai mari, ca să pot să îi scot mai ușor după ce se prăjesc în ulei. Fac această operațiune pentru că vreau să fie uleiul îmbibat cu gustul de usturoi. O să pun unt să se topească în uleiul ăsta și acolo o să prăjesc puiul. El se va prăji pentru 6-7 minute pe fiecare parte.
Apoi o să prepar o marinadă. Am să pun într-un castronel o lingură de miere, o linguriță mică de rozmarin, o lingură de sos de soia, o lingură de muștar, o lingură de ketchup, o linguriță de boia, o jumătate de linguriță de piper. O să amestec foarte bine această marinadă și după ce se prăjește puiul bine și îl scot din tigaie, o să îl dau cu pensula și pe o parte și pe cealaltă, ca să se îmbibe cu această marinadă și o să îl pun la cuptorul încins la 200 de grade, pentru 40 de minute.
O să-i pun foarte puțin ulei de măsline, ca să fie unsă, o să pun puiul acolo și o să-l acopăr cu o folie de aluminiu și îl las în cuptor.
”, a explicat interpreta de muzică populară.

Rețeta de pui la cuptor a Nicoletei Voica
Rețeta de pui la cuptor a Nicoletei Voica[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Trebuie să facem foaia cât se poate de subțire, să se vadă degetul prin ea!” Rețeta de plăcintă cu varză a lui chef Sorin Bontea. Un preparat de post, foarte gustos!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies