Află din rândurile următoare care este rețeta de prăjitură cu căpșuni a bunicii Gherghina.
Bunica Gherghina este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate bunicuțe din mediul online, care a ajuns cunoscută prin intermediul felului său de a fi, dar și prin rețetele sale delicioase pe care le pregătește pentru nepoți și ulterior le împărtășește cu urmăritorii săi din mediul online, acolo unde este foarte activă.
De data aceasta, bunica Gherghina a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online o rețetă delicioasă de prăjitură cu căpșuni, extrem de simplu de pregătit.
„ Dragilor, vă surprind în luna iubirii cu o rețetă pe măsură! Stați până la final și lăsați-mi în comentarii idei de rețete cu căpșuni, să vedem ce minunății mai facem cu același ingredient !”, a spus bunica Gherghina pe pagina sa de TikTok.
Rețeta de prăjitură cu căpșuni a bunicii Gherghina
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente:
Potrivit informațiilor oferite de bunica Gherghina, pentru a pregăti această rețetă, avem nevoie de următoarele ingrediente:
- 20 de linguri de făină;
- 20 de linguri de zahăr;
- o cană de ulei;
- o cană de lapte;
- 4 ouă;
- două plicuri de zahăr vanilat;
- un plic de amoniac;
- zeama de la o lămâie.
Mod de preparare:
Bunica Gherghina a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați ingredientele menționate într-un bol, iar apoi să turnați compoziția într-o tavă. Puneți deasupra jumătăți de căpșuni și lăsați prăjitura la cuptor până când se coace.
„20 de linguri de făină, 20 de linguri de zahăr, o cană de ulei, o cană de lapte, 4 ouă, două plicuri de zahăr vanilat, un plic de amoniac. Stingem cu zeama de la o lămâie. Amestecăm compoziția și turnăm în tava tapetată cu făină. Înjumătățim căpșunile și le punem în prăjitură. Acum mergem cu ea la cuptor și o țineți până când se coace .”, a explicat bunica Gherghina pe pagina sa de TikTok.