„Vacanța înseamnă să nu mă machiez sau coafez cel puțin o săptămână. Cel puțin 2 kg în plus” Cum arată Mirela Vaida în vacanță. Oamenilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o!

„Vacanța înseamnă să nu mă machiez sau coafez cel puțin o săptămână. Cel puțin 2 kg în plus” Cum arată Mirela Vaida în vacanță. Oamenilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o!
„Vacanța înseamnă să nu mă machiez sau coafez cel puțin o săptămână. Cel puțin 2 kg în plus” Cum arată Mirela Vaida în vacanță. Oamenilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o!

Mirela Vaida a povestit pe rețelele de socializare cum reacționează oamenii atunci când o vă în vacanță.

Mirela Vaida, în vârstă de 41 de ani, este una dintre femeile de succes ale televiziunii române, care de-a lungul timpului și-a creat o carieră solidă în această industrie. Astfel, cu mulți ani experiență în acest domeniu, prezentatoarea TV a devenit o figură reprezentativă a emisiunilor pe care le-a moderat de-a lungul timpului, fiind una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară.

Mereu aranjată, coafată și machiată, Mirela Vaida surprinde cu fiecare apariție a sa, câștigând rapid simpatia publicului prin intermediul felului său de a fi, dar și al frumuseții sale native.

Mai mult decât atât, vedeta este apreciată și pentru silueta sa, care, ținând cont de vârsta pe care o are, dar și de cele trei sarcini pe care le-a avut, arată într-un mod remarcabil.

Mirela Vaida a povestit cum reacționează oamenii atunci când o văd în vacanță

Citește și: ”Mulțumim pentru poze, mai ales că unii dintre noi nu-și permit deloc concediu anul ăsta!” În ce ipostază incendiară a apărut Mirela Vaida, pe rețelele de socializare. Fanii i-au lăsat numeroase comentarii

Cum arată Mirela Vaida în vacanță. Oamenilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pe lângă cariera sa impresionantă în televiziune, Mirela Vaida este foarte împlinită și din punct de vedere personal. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul său, Alexandru Vaida, căruia i-a dăruit trei copii. Astfel, pe lângă rolul de artistă și prezentatoare TV, blondina este și o soție iubitoare, dar și o mamă dedicată.

Vara aceasta, prezentatoarea TV a avut o pauză bine meritată de la emisiunea pe care o moderează, astfel încât a putut să își dedice timpul și atenția vacanțelor cu familia. Recent, blondina a fost într-o vacanță în Egipt alături de soțul și copiii săi, în care, potrivit spuselor sale, a renunțat la machiaj, coafură și a dat frâu liber la mâncare, ajungând în situația în care oamenii care au întâlnit-o în aeroport și în vacanță erau la un pas să nu o recunoască.

Vedeta a povestit întâmplarea haioasă pe pagina sa de Facebook, acolo unde ține legătura cu urmăritorii săi, precizând că în vacanțe preferă să ia o pauză de la tot ce înseamnă imaginea perfectă de pe sticlă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

« Vacanța, pentru mine, înseamnă, în primul rând, să stau cât mai mult lângă copiii mei, să ne jucăm, să petrecem timp împreună! Ieri a fost ziua lui Vladimir! A împlinit 7 ani și, în fiecare an, de ziua lui, am fost plecați în vacanță!! În al doilea rând, vacanța înseamnă să NU mă machiez sau coafez cel puțin o săptămână, ceea ce dă naștere, printre români, multor rumori în aeroport, avion sau chiar în resortul în care ne aflăm: „Ea e?/ Parca ea e...

Seamănă la voce.../Cred că ea e, că are 3 copii...” Așadar, vacanța înseamnă libertate totala, „incognito” chiar... Și, în al treilea rând, cel puțin 2 kg în plus... că, nah... așa-i la ultra all inclusive, nu? Vă pup și vă doresc o săptămână minunată !», a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Cum arată Mirela Vaida în vacanță. Oamenilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o!



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

„Degeaba te lasă Dumnezeu cu talent, dacă tu nu știi să îl respecți!” O nouă lovitură pentru Narcisa Balaban! Nicolae Guță și-a luat băiatul, după ce a auzit de problemele financiare ale mamei lui

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies