Vacante low budget cu familia! Uite ce poti face in weekend fara prea multi bani

Vacante low budget cu familia! Uite ce poti face in weekend fara prea multi bani
Vacante low budget cu familia! Uite ce poti face in weekend fara prea multi bani

O vacanta cu familia nu trebuie sa iti cauzeze neaparat o gaura in buget. Sunt nenumarate metode prin care va puteti relaxa si distra. Iata cateva dintre acestea.

Daca ai norocul sa locuiesti aproape de mare sau de munte, escapadele cu familia sunt ca si rezolvate. Pentru plaja ai nevoie de provizii si va puteti petrece o minunata zi la soare iar daca muntele este varianta cea mai convenabila, pune la cale o drumetie. Pentru adulti este o metoda de relaxare iar copiii vor fi incantati ca pot zburda liberi in natura.

Vizitati orase din apropiere. Alege o localitate sau chiar doua si afla ce atractii turistice poti gasi acolo.

Vezi daca in orasul ales au loc festivaluri si in ce perioada. Va fi foarte distractiv.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Weekend cu cortul. Daca tot e vreme frumoasa, un sfarsit de saptamana petrecut in natura poate fi o adevarata aventura, in sensul bun. Veti avea timp sa discutati in jurul focului iar copiii vor invata ca se poate trai si fara calculator sau jocuri video.

Excursie cu bicicleta. Este o metoda excelenta pentru a face miscare in aer liber. Ai grija sa stabilesti un traseu relativ usor, care sa nu fie periculos pentru copii.

Toti copiii indragesc sa se balaceasca in apa. Vara, cel mai bun mod de a-ti petrece sfarsitul de saptamana este sa organizezi o iesire la un aqua park.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Camelia Mitoșeru a ajuns să aibă nevoie de o intervenție chirurgicală! Prin ce clipe grele a trecut Mihai Mitoșeru, alături de mama sa: "Putea să fie de 20 de ani și să nu știe!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Rapperul Sean „Diddy” Combs, dat în judecată de 120 de persoane: "Sunt răniți, speriați și marcați". Dezvăluirile tulburătoare din anchetă

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

În această seară, de la ora 20:00, premiera serialului „Inimă rebelă”, la Kanal D – o poveste despre supraviețuire, prietenie și speranță

Octombrie aduce temperaturi foarte ridicate în România! Prognoza meteo actualizată


Cookies