Vahide Perçin, alaturi de fostul sot in lupta cu o boala necrutatoare

Vahide Perçin
Vahide Perçin

Vahide Perçin, una dintre cele mai indragite actrite din Turcia, cea care interpreteaza magistral rolul Hunkar Yaman, din indragita productie „Ma numesc Zuleyha”, difuzata de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, trece in ultimii ani, prin perioade foarte grele, de cand o boala necrutatoare i-a lovit familia.

Dupa ce Vahide a invins cancerul la san, boala care a chinuit-o ani la rand, iata ca, si fostul ei sot, Altan Gördüm, si el de profesie actor, trece prin aceleasi momente cumplite. Desi sunt divortati, Vahide si Altan s-au spijinit reciproc, de-a lungul anilor, in special in momentele cumplite prin care au trecut. Fostul sot i-a fost permanent alaturi lui Vahide, atunci cand a fost diagnosticata cu teribila boala, iar acum, indragita actrita este trup si suflet alaturi Altan.

Altan Gördüm si Vahide Perçin, care au divortat in urma cu sapte ani, au decis să locuiască din nou sub același acoperiș anul trecut.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Vahide Perçin
Vahide Perçin

Cei doi au impreuna o fiica

Vahide Perçin si Altan Gördüm au fost casatoriti timp de 22 de ani si impreuna au o fiica, pe  Alize Gördüm, in varsta de 26 de ani, care le calca pe urma parintilor sai, fiind o actrita

in plina ascensiune.

Pe Vahide  Perçin  o veti puteti urmari in rolul Hunkar, stapana mosiei Yaman, din serialul “Ma numesc Zuleyha”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies