“Vai de capul tău.” Anca Țurcașiu a fost pusă la zid de internauți, după meniul de Paște ales. Ce preparate a pus pe masa de sărbătoare vedeta?

“Vai de capul tău.” Anca Țurcașiu a fost pusă la zid de internauți, după meniul de Paște ales. Ce preparate a pus pe masa de sărbătoare vedeta?
“Vai de capul tău.” Anca Țurcașiu a fost pusă la zid de internauți, după meniul de Paște ales. Ce preparate a pus pe masa de sărbătoare vedeta?

Vedeta a primit numeroase critici în mediul online, după meniul de Paște pe care l-a ales. Iată despre ce este vorba!

Anca Țurcașiu a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare, după ce a specificat care este meniul său de Paște. Cu toate că artista își dorea să împărtășească totul cu fanii săi, se pare că lucrurile s-au întors împotriva sa.

Anca Țurcașiu a fost aspru criticată de fanii ei

Vedeta s-a declarat vegană de mai bine de două decenii, iar acest aspect îl știu toți cei care o urmăresc pe platformele de socializare.

Astfel, meniul pentru Sărbătorile Pascale al vedetei nu putea conține sub nicio formă carne sau alte preparate obișnuite care sunt prezente pe masa de sărbătoare.

Recent, Anca și-a prezentat pe pagina personală de Facebook meniul de Paște, pentru a le arăta admiratorilor ei cum se răsfață ea în această perioadă. Însă, vedeta a atras doar critici și replici acide asupra ei, din partea internauților. Anca Țurcașiu a mâncat de Paște supă de legume, tocăniță de ciuperci, dar și salată verde.

”Tu ce mănânci în zi de sărbătoare? Friptură de miel? Nu, mănânc supă de legume și mai mănânc tocăniță de ciuperci cu salată verde. Poftă bună!”, a fost mesajul transmis de Anca Țurcașiu, pe TikTok.

Citește și: „Niște momente neplăcute, a fost foarte greu.” Ce a declarat Anca Țurcașiu despre mariajul cu fostul său soț. Vedeta a vorbit deschis în fața celor care o urmăresc

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Anca Țurcașiu a fost pusă la zid de internauți, după meniul de Paște ales[Sursa foto: Instagram]

Postarea acesteia a devenit rapid virală, și astfel a adunat numeroase aprecieri, cât și comentarii. Multe persoane au simțit să o pună la zid pe Anca Țurcașiu pentru alegerile culinare făcute de Paște. Mai mult decât atât, câțiva urmăritori au acuzat-o că se ”prostește”, în timp ce alții i-au recomandat să mănânce. Vedeta a preferat să nu dea curs jignirilor și să nu comenteze nimic, după ce oamenii au năvălit în secțiunea de comentarii.

”Prosteală”/ „Și în post mâncăm omletă”/ „Vai de capul tău”, „Pune mâna și mănâncă”/ „Daaa, un fel de iarbă”, au fost doar o parte dintre comentariile negative primite de artistă la postarea respectivă.

Anca Țurcașiu a renunțat la a mai consuma carne acum 20 de ani

Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani, are o siluetă de invidiat și se menține bine în formă, drept urmare meniul ei vegan pare că a fost o alegere bună.

Vedeta a renunțat la carne în urmă cu mai bine de 20 de ani și are o dietă strictă.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

În prezent, Anca Țurcașiu este ovo-lacto-vegetariană și se simte foarte bine în pielea ei.

Deși întâmpină momente în care face excese, mai ales când vine vorba de dulciuri, întotdeauna știe să compenseze situația cu fructe proaspete.

Citește și: „Fiecare trăiește cum își dorește.” Motivul pentru care Anca Țurcașiu nu îi oferă sfaturi fiului ei, în căsnicie

Anca Țurcașiu a fost pusă la zid de internauți, după meniul de Paște ales[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Fiecare trăiește cum își dorește.” Motivul pentru care Anca Țurcașiu nu îi oferă sfaturi fiului ei, în căsnicie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies