Valentina Pelinel, cadou de 120.000 de euro de la Cristi Borcea

Valentina Pelinel, cadou de 120.000 de euro de la Cristi Borcea
Valentina Pelinel, cadou de 120.000 de euro de la Cristi Borcea

Valentina Pelinel a primit un cadou generos de la soţul şi tatăl copiilor ei.

 

La scurt timp după ce a aflat că va deveni din nou tătic, de data aceasta de gemeni, Cristi Borcea a mai făcut o tranzacţie. A cumpărat o bijuterie pe patru roţi pe care i-a dăruit-o partenerei de viaţă.

În parcul lor de maşini impresionante şi scumpe, a apărut acum o frumuseţe de Porsche Cayenne S E–Hybrid, maşină care poate costa 120.000 de euro, în funcţie de dotările pe care le are.

Graviduţa Valentina Pelinel nu conduce maşina, are şofer personal, cel puţin acum, când este însărcinată, anunţă jurnaliştii de la click.ro.

R.L.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Primele imagini cu Connect-R după ce s-a spus că s-a împăcat cu Misha! Surpriză, cum arată artistul în plină zi!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies