Valentina Pelinel ii scrie si acum lui Mos Craciun: "Imi place sa ma las invaluita de magia sarbatorilor"

Valentina Pelinel ii scrie si acum lui Mos Craciun:
Valentina Pelinel ii scrie si acum lui Mos Craciun: "Imi place sa ma las invaluita de magia sarbatorilor"

Sarbatorile de iarna bat la usa si odata cu ele ne oprim din agitatia cotidiana ca sa privim in urma, la anul care isi scrie ultimele file din povestea sa. Este o perioada frumoasa, magica, invaluita de candoarea copilariei.

 

Intrebata cum era Craciunul din copilaria ei si care este cea mai frumoasa amintire legata de sarbatorile de iarna, Valentina Pelinel a raspuns: „In primul rand, Craciunul copilariei mele a fost marcat de multa dragoste si caldura. Ca orice copil, il asteptam nerabdatoare pe Mos Craciun cu o sumedenie de cadouri, ii scriam o scrisoare si ghiciti ce, ii scriu si acum. De cele mai multe ori am primit ce mi-am dorit in materie de daruri, dar si ceea ce a crezut Mosul ca merit.”.
Dar care este traditia de familie pe care Valentina tine sa o respecte an de an? „In fiecare an impodobesc bradul cu placere, daruiesc si primesc multe cadouri. Tin partial postul Craciunului, cum de altfel se intampla si cu postul Pastelui. Mereu sarbatorile de iarna s-au desfasurat in Romania, impreuna cu familia mea, cu exceptia a doi ani in care am petrecut Revelionul la New York.
Si anul acesta, de Craciun, voi fi vizitata de mama si sora mea, dar voi merge sa-mi colind si prietenii,” a spus aceasta.
Craciunul este o perioada in care ne lasam invaluiti de magia sarbatorilor, asa ca am intrebat-o pe Valentina ce ii place sa faca in aceasta perioada: „Imi place sa ma las invaluita de magia sarbatorilor. Cu exceptia traficului rutier, totul este frumos: ornamentele si luminitele de pe strazi, brazii din casele oamenilor, colindatorii care iti bat la usa, filmele tematice- cati dintre noi nu urmarim adesea aceleasi filme pe care le
urmaream si cand eram copii? Atmosfera de sarbatori este unica si multi dintre noi incercam sa fim mai buni, sa ne uitam in urma, sa analizam, sa daruim cum poate nu ne induram sa o facem cu alte ocazii, intr-un cuvant, sa sarbatorim. Sa sarbatorim nasterea lui Hristos, care s-a jertfit pentru iertarea pacatelor noastre”, a incheiat Valentina Pelinel.
Sursa: replicavedetelor.ro

Intrebata cum era Craciunul din copilaria ei si care este cea mai frumoasa amintire legata de sarbatorile de iarna, Valentina Pelinel a raspuns: „ In primul rand, Craciunul copilariei

mele a fost marcat de multa dragoste si caldura. Ca orice copil, il asteptam nerabdatoare pe Mos Craciun cu o sumedenie de cadouri, ii scriam o scrisoare si ghiciti ce, ii scriu si acum. De cele mai multe ori am primit ce mi-am dorit in materie de daruri, dar si ceea ce a crezut Mosul ca merit.
”.

Dar care este traditia de familie pe care Valentina tine sa o respecte an de an? „I n fiecare an impodobesc bradul cu placere, daruiesc si primesc multe cadouri.
Tin partial postul Craciunului, cum de altfel se intampla si cu postul Pastelui. Mereu sarbatorile de iarna s-au desfasurat in Romania, impreuna cu familia mea, cu exceptia a doi ani in care am petrecut Revelionul la New York. Si anul acesta, de Craciun, voi fi vizitata de mama si sora mea, dar voi merge sa-mi colind si prietenii,
” a spus aceasta.

Craciunul este o perioada in care ne lasam invaluiti de magia sarbatorilor, asa ca am intrebat-o pe Valentina ce ii place sa faca in aceasta perioada: „Imi place sa ma las invaluita de magia sarbatorilor.
Cu exceptia traficului rutier, totul este frumos: ornamentele si luminitele de pe strazi, brazii din casele oamenilor, colindatorii care iti bat la usa, filmele tematice- cati dintre noi nu urmarim adesea aceleasi filme pe care le urmaream si cand eram copii? Atmosfera de sarbatori este unica si multi dintre noi incercam sa fim mai buni, sa ne uitam in urma, sa analizam, sa daruim cum poate nu ne induram sa o facem cu alte ocazii, intr-un cuvant, sa sarbatorim.
Sa sarbatorim nasterea lui Hristos, care s-a jertfit pentru iertarea pacatelor noastre”, a incheiat Valentina Pelinel. 

Sursa: replicavedetelor.ro

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce sfat le oferă Claudia Pătrășcanu, femeilor de pretutindeni, pentru a se aprecia mai mult? "Doamnelor, iubiți-vă! Faceți ce nu ați făcut pană acum și trăiți fără temeri!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies