Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Artistul a fost surprins în prezența altei femei, iar Carmen a confirmat separarea. „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Artistul a fost surprins în prezența altei femei, iar Carmen a confirmat separarea. „Nu mai vreau să am de-a face cu el”
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Artistul a fost surprins în prezența altei femei, iar Carmen a confirmat separarea. „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Vali Vijelie și soția lui, Carmen, s-au despărțit.

Vali Vijelie și soția lui au decis să meargă pe drumuri separate, iar artistul a fost văzut în prezența unei alte femei.

Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit!

Citește și: “Nu este o rușine. Cine nu muncește, nu primește.” Cu ce se ocupă frații lui Vali Vijelie?

Vali Vijelie și soția lui
Vali Vijelie și soția lui[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: “Dorința mea era să vină mama chiar de ziua mea!” Care este motivul pentru care Vali Vijelie nu își mai sărbătorește niciodată ziua de naștere

Vali Vijelie și fosta soție, Carmen, au ales să meargă pe drumuri separate, iar decizia a fost făcută după ce au apărut mai multe imagini cu celebrul manelist, aflându-se în compania unei alte femei.

Acest lucru nu a putut fi neobservat de partenera lui, astfel că cei doi au luat decizia de a se despărți, iar fosta soție a luat o decizie neașteptată cu privire la ei. Despărțirea a luat prin surprindere întreg showbiz-ul, după ce au anunțat că se vor separa. După 28 de ani petrecuți împreună, fosta lui soție a confirmat separarea, după ce cu oar câteva zile în urmă, manelistul a fost surprins în compania unei alte femei.
Cei doi ar fi intrat într-o mașină de lux și s-ar fi retras într-un complex rezidențial dintr-o zonă de lux a Capitalei.

Carmen, fosta soție a lui Vali Vijelie, a confirmat separarea

Vali Vijelie
Vali Vijelie[Sursa foto: Facebook]

Fosta soția a artistului, Carmen, a aflat cele făcute de Vali Vijelie, iar aceasta a confirmat separarea de artist și i-a spus că își dorește ca fiecare să-și vadă de viața lui.

Cu toate acestea, a precizat că va rămâne alături de el, însă doar pentru confortul financiar al ei și al copiilor lor. În ceea ce privește viața lui personală, aceasta a ținut să spună că nu o mai interesează unde și cu cine apare și că fiecare își poate vedea de drumul lui în viață. A ținut să încheie mărturisirea spunând că nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu el. 
„Nu mă mai interesează unde și cu cine apare. Din acest moment, fiecare își vede de viața lui. Eu stau cu el strict pentru confortul financiar al meu și al copiilor mei.  De acum, probabil fiecare va merge pe drumul lui și își va face viața.  Pe mine nu mă mai interesează de azi nimic din ceea ce apare. Nu vreau să mai fiu contactată de nimeni.
Vreau să se înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu mai vreau să am de-a face cu el”
, a mărturisit Carmen Rusu pentru  Fanatik.ro.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

“Dorința mea era să vină mama chiar de ziua mea!” Care este motivul pentru care Vali Vijelie nu își mai sărbătorește niciodată ziua de naștere

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies