Vara aceasta se poarta vacantele all inclusive in Austria

Vara aceasta se poarta vacantele all inclusive in Austria
Vara aceasta se poarta vacantele all inclusive in Austria

Vara aduce soare, cer senin si mai ales dorinta de a te deconecta de cotidian si a calatori: acel sentiment de “Wanderlust”, tradus de popoarele germanice ca pe o dorinta intensa de a vizita si a descoperi locuri noi. Si ce destinatie poate fi mai buna daca nu tocmai unul dintre locurile in care limba descrie atat de frumos pasiunea de a calatori: Austria.

Pentru cei care nu-si pot inchipui concediul fara distractii in apa,  lacurile de baie din Austria sunt alegerea ideala. Recunoscute pentru apa limpede si curata, golfuletele din jur si pontoanele idilice, lacurile austriece starnesc cu adevarat pofta de baie!

Pentru cei care nu-si pot inchipui concediul fara distractii in apa, lacurile de baie din Austria sunt alegerea ideala. Recunoscute pentru apa limpede si curata, golfuletele din jur si pontoanele idilice, lacurile austriece starnesc cu adevarat pofta de baie!
Fie ca este vorba de elegantul Wörthersee, de romanticul Wolfgangsee sau de
lacul natural Achen, de lacurile transfrontaliere Neusiedl sau Zell,  vara puteti inota in apa cu temperatura de 23 o, merge cu hidrobicicleta si face windsurfing sau schi nautic. Lacul Zell, renumit pentru puritatea si claritatea apei, este considerat o adevarata oaza de liniste ascunsa in Alpi si este locul care aduce impreuna atat pasionatii de pescuit, cat si cei de scufundari.
Pentru iubitorii de drumetii si ai aerului curat de munte, traseul Adler ce trece prin intreg landul Tirol este excursia perfecta si un prilej unic de a experimenta peisajul autentic austriac: poienile alpine, campurile de grane si
fermele aflate la ses.
Si pentru ca fericirea in concediu se traieste cel mai bine in familie, o saptamana petrecuta cu cei dragi va va purta intr-un tur de descoperire a drumurilor alpine cunoscute doar de localnici, ce dezvaluie istoria, cultura si gastronomia renumita a vietii in muntii Alpi.
Oferta de vacanta:
20% reducere la pachetul „all inclusive“ pentru cei care fac rezervare incepand  de acum pana pe 28 iunie, a Gut Wenghof! Oferta include:
7 nopti cazare in camera dubla
Meniu All inclusive:
cocktail de bun venit cu gazdele, bufet de mic dejun, brunch, cina, cu specific national si international, autoservire bauturi
Sauna, bazin interior si bazin exterior incalzit
Programe cu activitati pentru adulti si adolescenti
Totul la doar 442,40 Euro. Iar copii pana in 6 ani au gratuitate, iar cei de la 7 la 14 ani au 50% reducere.
Oferta de mai sus impreuna cu alte sugestii si recomandari pentru un concediu de neuitat cu familia in Austria  puteti gasi pe site-ul www.austria.info.

Fie ca este vorba de elegantul Wörthersee, de romanticul Wolfgangsee sau de lacul natural Achen, de lacurile transfrontaliere Neusiedl sau Zell, vara puteti inota in apa cu temperatura de 23 grade, merge cu hidrobicicleta si face windsurfing sau schi nautic.

Lacul Zell, renumit pentru puritatea si claritatea apei, este considerat o adevarata oaza de liniste ascunsa in Alpi si este locul care aduce impreuna atat pasionatii de pescuit, cat si cei de scufundari.

Pentru iubitorii de drumetii si ai aerului curat de munte, traseul Adler ce trece prin intreg landul Tirol este excursia perfecta si un prilej unic de a experimenta peisajul autentic austriac: poienile alpine, campurile de grane si fermele aflate la ses.

Si pentru ca fericirea in concediu se traieste cel mai bine in familie, o saptamana petrecuta cu cei dragi va va purta intr-un tur de descoperire a drumurilor alpine cunoscute doar de localnici, ce dezvaluie istoria, cultura si gastronomia renumita a vietii in muntii Alpi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Oferta de vacanta:

20% reducere la pachetul „all inclusive“ pentru cei care fac rezervare incepand  de acum pana pe 28 iunie, a Gut Wenghof!

Oferta include:

7 nopti cazare in camera dubla

Meniu All inclusive: cocktail de bun venit cu gazdele, bufet de mic dejun, brunch, cina, cu specific national si international, autoservire bauturi

Sauna, bazin interior si bazin exterior incalzit

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Programe cu activitati pentru adulti si adolescenti

Totul la doar 442,40 Euro.

Iar copii pana in 6 ani au gratuitate, iar cei de la 7 la 14 ani au 50% reducere.

Oferta de mai sus impreuna cu alte sugestii si recomandari pentru un concediu de neuitat cu familia in Austria puteti gasi pe site-ul www.austria.info.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Rețeta pentru Babka Trojniak, desertul preparat de Elwira Petre. “Un fel de chec, dar în 3 culori, ușor de pregătit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies