Vara, distractia se muta pe PLAJA BT – Family like!

Vara, distractia se muta pe PLAJA BT – Family like!
Vara, distractia se muta pe PLAJA BT – Family like!

Incepand cu 4 iulie si pana pe 23 august, timp de opt weekenduri consecutive – Plaja Amos din centrul statiunii Mamaia devine Plaja BT, locul perfect de distractie, jocuri de plaja, surprize, concursuri si premii inedite, pentru intreaga familie .

Locul ideal dupa o saptamana de activitate sau daca esti i n  vacanta cu familia sau prietenii, departe de stres, deadline-uri, griji, pe PLAJA BT veti fi asteptati cu multa voie buna, jocuri de plaja gandite pentru toata lumea: copii, tineri, mamici, tatici si bunici.

Esti in vacanta pe Plaja BT- Family like...

La mai putin de 50 metri de Hotel Iaki din Mamaia, te asteptam, i n fiecare weekend, i ncepand din 4 iulie si pana  i n 23 august.

Pe PLAJA BT, distractia capata o alta dimensiune, totul este mai animat, oamenii petrec, artistii improvizeaza.  Vor fi zone de petrecere  si activitati  pentru toata familia: distractie pentru copii, activitati cu muzica si dans pentru mame si jocuri dinamice pentru tati, jocuri de table pentru bunici.

Astfel, in fiecare sambata si duminica, intre 09.00 si 12.00, copiii vor construi castele de nisip, vor avea activitati de creatie amuzante, vor lega prietenii si se vor organiza i n triburi, vor construi asezaminte in nisip, pe care si le vor apara cu pistoale cu apa.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Pentru cei mari, in fiecare sambata si duminica, dimineata intre orele 09.00 si 12.00 si dupa-amiaza intre 16:00-19:00 am pregatit campionate de fotbal, volei si badminton.

Bunicii pot sta la umbra si vor participa la campionate de table si sah.

Organizatorii au pregatit numeroase surprize si premii; oricine doreste, se poate i nscrie i n concurs, marele premiu al fiecarui weekend fiind o bicicleta Pegas, acordata prin tragere la sorti.

Spre inserat, cand se mai domoleste caldura, invitam cat mai multi oameni sa se alature la cel mai mare dans de Limbo de pe Plaja BT.

Ia-ti familia, invita-ti prietenii la distractie, jocuri si concursuri amuzante cu soare si mare,  pe Plaja BT.

Plaja BT- Family like reprezinta o serie de evenimente marca  Banca Transilvania,  implemente de Media Consulta International.

Mai multe detalii despre program puteti gasi pe site-ul evenimentului.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies