Vara este pe sfarsite si vacantele la mare nu mai sunt neaparat o optiune! Ia in calcul varianta unui city- break

Vara este pe sfarsite si vacantele la mare nu mai sunt neaparat o optiune! Ia in calcul varianta unui city- break
Vara este pe sfarsite si vacantele la mare nu mai sunt neaparat o optiune! Ia in calcul varianta unui city- break

Uite cateva destinatii din Europa pe care trebuie sa le vezi la inceput de toamna. Alege destinatia preferata!

Paris- nu multe orase pot detrona Parisul. Pe langa Eiffel Tower, catedrala Notre Dame si Sacre Coeur, te asteapta multe alte lucruri pe care le poti vizita intr-un weekend prelungit.

Amsterdam- un amalgam de culturi, locuri de shopping, cafenele si restaurante, viata de noapte si muzeuri sau galerii. Orasul are atatea de oferit!

Lisabona- capitala portugheza devine una din cele mai vizitate din Europa.

Stradutele cochete, centrele istorice si castele de o frumusete rara precum si barurile si atmosfera boema, te vor convinge ca acesta este un oras in care trebuie sa revi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Berlin- cu o istorie si arhitectura bogata, precum si cele mai hot locuri de shopping, Berlinul te invita sa gusti din culoarea locala.

Florenta- istoria renascentista, pizza italiana si o lista lunga de buticuri ale marilor designeri! Te-am convins ca orasul din Toscana merita vazut?

Sevilia- daca ai vazut deja Madridul si Barcelona, urmatorul oras pe lista trebuie sa fie acesta. Sevilia este bijuteria Andaluziei. Aici te asteapta ritmuri de flamenco, catedrale in stil gotic si vreme numai buna de vizitat.

Dublin- capital irlandeza te imbie cu arta, cultura si shopping. Vei avea parte de muzica si distractie, bere Guiness si voie buna!

Carcassone- este un oras desprins din povesti cu ale sale cladiri si ziduri. Poti sa profiti de vremea frumoasa pentru a face plimbari cu barca pe Canal du Midi sau sa iti petreci o zi in orasul vechi, La Bastide.

Sursa www.redonline.co.uk



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies