Vârsta pe care o vei avea când îți vei întâlni sufletul pereche, conform zodiei tale!

Vârsta pe care o vei avea când îți vei întâlni sufletul pereche, conform zodiei tale!
Vârsta pe care o vei avea când îți vei întâlni sufletul pereche, conform zodiei tale!

a iti gasesti sufletul pereche poate fi un eveniment cu adevarat special.

Vârsta pe care o vei avea când îți vei întâlni sufletul pereche, conform zodiei tale! Sa iti gasesti sufletul pereche poate fi un eveniment cu adevarat special. Este posibil sa nu iti dai seama inca de la inceput, dar pe masura ce il cunosti mai bine si legatura dintre voi doi devine tot maiputernica, atunci poti spune ca este mai mult decat un partener.

Vârsta pe care o vei avea când îți vei întâlni sufletul pereche, conform zodiei tale!
Vârsta pe care o vei avea când îți vei întâlni sufletul pereche, conform zodiei tale![Sursa foto: PixaBay]

Berbec

Nativele din zodia Berbec isi gasesc de obicei sufletul pereche in jurul varstei de 25 de ani, un moment in care inca se maturizeaza si incearca sa isi dea seama cine este. Este un moment crucial ca sufletul sau pereche sa il vada exact asa cum este. La varsta de 30 de ani se va aseza deja la casa lui.

Taur

Nativele din zodia Taur isi intalnesc sufletul pereche in jurul varstei de 18 ani, varsta foarte frageda. Taurul nu stie neaparat daca aceasta relatie va dura sau nu, dar, la o varsta in care totul este un mister, va avea un suflet pereche care are aceleasidorinte si preocupari.

Gemeni

Nativele din zodia Gemeni isi intalnesc sufletul pereche la varsta de aproximativ 20 de ani, dar sunt sanse mari sa nu isi dea seama ca l-au gasit decat cativa ani mai tarziu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Horoscop Capricorn 17 martie Nu cădeți pradă exceselor!

Rac

Nativele din zodia Rac viseaza la dragostea adevarata inca de cand erau mici, motiv pentru care nu este de mirare ca isi vor gasi sufletul pereche la varsta de 20 de ani.

Ele isi doresc ca relatia ideala sa fie plina de romantism si respect.

Leu

Nativele din zodia Leu urasc ideea de a fi intr-o relatie serioasa pana nu isi dau seama cu adevarat ce vor de la viaa. Acest lucru poate dura timp si vor exista momente in care se vor intreba daca a fost bine sa decida sa astepte. Leul intalneste sufletul pereche in jurul varstei de 30 de ani.

Fecioara

Nativele din zodia Fecioara aud despre suflete pereche de la oamenii care le-au gasit deja, dar nu isi imagineaza ca vor fi si ele atat de norocoase. Oricat de mult ar incerca, nu par sa gaseasca acea legatura profunda de care vorbesc alti oameni.

Balanta

Nativele din zodia Balanta isi intalnesc sufletul pereche in jurul varstei de 25 de ani, cand nu mai sunt adolescente, dar nici adulte nu sunt inca.

Balanta isi gaseste sufletul pereche in cineva care este cel mai bun prieten al ei, o persoana cu care poate vorbi ore in sir.

Scorpion

Nativele din zodia Scorpion isi gasesc sufletul pereche cand au aproximativ 15-20 de ani. Aflandu-se la varste foarte fragede, nu stiu cu adevarat ce sa faca cu aceste sentimente, dar se bucura din plin de ele si inteleg situatia peste cativa ani.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sagetator

Nativele din zodia Sagetator iubesc sa fie libere si singure, motiv pentru caare nu isi vor intalni sufletul pereche mai devreme de 30 de ani. Nici macar nu se gandesc la vreun angajament pana la acea varsta.

Capricorn

Nativele din zodia Capricorn sunt rezervat in ceea ce priveste sufletul pereche. Cand aud acest concept, dau ochii peste cap. Deseori gravitaza spre relatii mature si sufletele pereche suna foarte copilaresc.

Varsator

Nativele din zodia Varsator nu pargenul de persoana care sa se indragosteasca prea repede si de la o varsta foarte frageda. Cu toate acestea, pe la 25 de ani intalnesc pe cineva care sa fie special.

Pesti

Nativele din zodia Pesti iubesc romantismul si viseaza in secret la propriul suflet pereche, pana il gasesc. Sa se indragosteasca la varsta de 20 de ani pentru ele este ceva de vis si, daca dureaza, le aduce fericire maxima.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies