Cântăreața a pregătit, pas cu pas, o rețetă de varză călită cu carne la ceaun.
Anna Lesko este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste, de la noi din țară. Aceasta se bucură de succes în carieră, dar și pe plan personal, alături de familia sa.
Varză călită cu carne la ceaun, pregătită de Anna Lesko
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Citește și: Tartă cu prune și smochine, desertul pregătit de Anna Lesko. „Cât de bine arată. E foarte zemoasă!”
Ingrediente
- 1 varză
- 2 kg de pulpă de porc
- 2 buc ardei gras roșu
- 2 buc ardei gras galben
- 1 kg de morcov
- 1 kg de ceapă
- 250 g de roșii cherry
- 50 ml de ulei de măsline
- Sare și piper (după gust)
- 1 l de bulion de roșii
- 2-3 legături de mărar
Mod de preparare
- Tăiem varza fâșii subțiri, iar la fel vom proceda și cu ardeii grași roșii și galbeni. Radem morcovi pe răzătoarea cu găuri mai mari, tăiem și ceapa fâșii, iar roșiile cherry în jumătăți sau în patru, în funcție de cât de mari sunt.
- Începem să pregătim focul pentru ceaun. Între timp tăiem carnea de porc în fâșii de dimensiuni potrivite, nici prea mici, dar nici prea mari, iar când uleiul din ceaun s-a încins, punem și carnea și amestecăm. Așteptăm să se gătească bine, amestecând din când în când.
- Când este aproape gata, adăugăm în ceaun și ceapa și așteptăm să devină translucidă, amestecând ocazional. Abia apoi adaugăm și ardeiul gras, așteptăm să se înmoaie și el puțin, pentru ca mai apoi să adăugăm morcovii, roșiile cherry, varza, toate acestea treptat. Punem și puțină sare, după gust, un pic de piper, apoi și bulion și amestecăm.
- Spre final adăugăm și mărarul tocat mărunt, mai amestecăm puțin și rețeta este gata de servit!