Varză călită cu carne la ceaun, rețetă pregătită de Anna Lesko! Cum pregătește artista, acest fel de mâncare tradițional? „Vom folosi pulpă de porc!"

Varză călită cu carne la ceaun, rețetă pregătită de Anna Lesko! Cum pregătește artista, acest fel de mâncare tradițional? „Vom folosi pulpă de porc!"

Cântăreața a pregătit, pas cu pas, o rețetă de varză călită cu carne la ceaun.

Anna Lesko este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste, de la noi din țară. Aceasta se bucură de succes în carieră, dar și pe plan personal, alături de familia sa. Artista obișnuiește să își țină la curent fanii pe rețelele de socializare și nu numai, atât în ceea ce privește activitatea sa profesională, cât și cea de zi cu zi. Astfel, recent, și-a bucurat urmăritorii și cu o rețetă tradițională pe care a preparat-o direct în curte la ceaun, varză călită cu carne, pe care o postat-o pe contul său de Youtube.

Varză călită cu carne la ceaun, pregătită de Anna Lesko

Citește și: Anna Lesko a făcut o observație legată de modul în care femeile ajung să se neglijeze, în ziua de astăzi. "Câte femei nu au renunțat la sine pentru că erau prea multe lucruri de făcut!"

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Tartă cu prune și smochine, desertul pregătit de Anna Lesko. „Cât de bine arată. E foarte zemoasă!”

Ingrediente

  • 1 varză
  • 2 kg de pulpă de porc
  • 2 buc ardei gras roșu
  • 2 buc ardei gras galben
  • 1 kg de morcov
  • 1 kg de ceapă
  • 250 g de roșii cherry
  • 50 ml de ulei de măsline
  • Sare și piper (după gust)
  • 1 l de bulion de roșii
  • 2-3 legături de mărar

Mod de preparare

  1. Tăiem varza fâșii subțiri, iar la fel vom proceda și cu ardeii grași roșii și galbeni. Radem morcovi pe răzătoarea cu găuri mai mari, tăiem și ceapa fâșii, iar roșiile cherry în jumătăți sau în patru, în funcție de cât de mari sunt.
  2. Începem să pregătim focul pentru ceaun. Între timp tăiem carnea de porc în fâșii de dimensiuni potrivite, nici prea mici, dar nici prea mari, iar când uleiul din ceaun s-a încins, punem și carnea și amestecăm. Așteptăm să se gătească bine, amestecând din când în când.
  3. Când este aproape gata, adăugăm în ceaun și ceapa și așteptăm să devină translucidă, amestecând ocazional. Abia apoi adaugăm și ardeiul gras, așteptăm să se înmoaie și el puțin, pentru ca mai apoi să adăugăm morcovii, roșiile cherry, varza, toate acestea treptat. Punem și puțină sare, după gust, un pic de piper, apoi și bulion și amestecăm.
  4. Spre final adăugăm și mărarul tocat mărunt, mai amestecăm puțin și rețeta este gata de servit!



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Salam de biscuiți, preparat după rețeta Annei Lesko! „Salamul acesta de biscuiți o să îl facem cum îmi place mie!”

După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor

Primele imagini din penthouse-ul în care urmează să se mute Culiță Sterp cu Daniela Iliescu

Angela Similea, probleme financiare grave. Nu mai are locuință stabilă pentru că a fost nevoită să își vândă proprietățile pentru a acoperi un credit de 700 de mii de euro

Încălțămintea sport: alegere excelentă pentru pasionații de activități fizice

Ce diferență de vârstă este între Oana Lis și Viorel Lis. Cum arăta Oana Lis la începutul relației cu fostul primar al Bucureștiului FOTO

Ultimele cuvinte ale celor doi români luați de ape în Valencia! Cutremurător ce i-au spus fiicei lor la telefon