Vasile Muraru, despre confuziile create între el și actorul Nae Lăzărescu. Ce spune despre pierderea colegului de scenă. „A fost un om. I-am făcut și o statuie”

Vasile Muraru, despre confuziile create între el și actorul Nae Lăzărescu. Ce spune despre pierderea colegului de scenă. „A fost un om. I-am făcut și o statuie”
Vasile Muraru, despre confuziile create între el și actorul Nae Lăzărescu. Ce spune despre pierderea colegului de scenă. „A fost un om. I-am făcut și o statuie”

Vasile Muraru a povestit despre colegul său de scenă, Nae Lăzărescu, dar și cum a fost perioada în care actorul s-a îmbolnăvit.

Vasile Muraru, cunoscutul și îndrăgitul actor, care reușește de fiecare dată să stârnească hohote de râs atunci când apare pe scenă, a povestit, în cadrul podcastului Vreau să știu, în urmă cu un an, despre toată perioada în care a fost confundat cu al său coleg de scenă. Își amintește și acum despre cum se întâmpla totul atunci când erau văzuți împreună, iar de cele mai multe ori, acesta nu reacționa la faptul că era încurcat cu Nae Lăzărescu.

Cu toate acestea, colegul său ținea de fiecare dată să le atragă atenția oamenilor care făceau această confuzie.

  „Mai e lume care îmi zice mie: „Să trăiești, nea Nae!” „Sănătate!” El dacă era, „nu sunt eu”. „Să trăiești, nea Vasile!” „Nu sunt Vasile.” Mie și acuma mi se spune: „Uite-l pe Nae Lăzărescu” și nu zic nimic, „da, da.”, a povestit actorul.

Cum a fost despărțirea lui Vasile Muraru de Nae Lăzărescu

Citește și: Cum a reușit Vasile Muraru să intre la teatru și cât de greu i-a fost să își vadă visul împlinit? „Am spus Tatăl nostru în grădină, să nu intru acum, să intru când ia Dem Rădulescu clasă!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Nae Lăzărescu
Nae Lăzărescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Romică Țociu, despre motivul pentru care a fost dat afară de la "Teatrul de revistă Constantin Tănase" de către Alexandru Arșinel. “Ne-am împăcat cu gândul acesta, eu am plâns.”

Tot în cadrul aceluiași podcast, Vasile Muraru a vorbit și despre perioada în care Nae Lăzărescu s-a îmbolnăvit și despre cum căuta adesea anumite medicamente și tratamente pe care să le ia.

Mărturisește că despărțirea de el a fost una foarte grea, iar ulterior i-a făcut o statuie la mormântul lui de la Focșani. Merge acolo împreună cu Valentina și nu l-a uitat pe cel cu care a fost coleg de scenă ani la rând. 

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

„Bineînțeles, cum să nu fie grea. (Nr. Despărțirea de el). Știam că e bolnav, alergam după medicamente, alergam după tot felul. În plus, a fost un om. I-am făcut și o statuie. El e la Focșani. Valentina merge la Cristina și mă duc cu ea, după merg la Dinu Manolache, mă duc la Dinică.  E soția de acolo. (Nr. De ce este înmormântat la Focșani) Nu știu ce au vorbit ei, ce au aranjat.

Sunt și părinții. Am făcut acolo, am plătit doar marmura, în rest, pe lucrare nu mi-a luat bani. Frumos.”, a mai spus Vasile Muraru.

Vasile Muraru
Vasile Muraru[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Romică Țociu, despre motivul pentru care a fost dat afară de la "Teatrul de revistă Constantin Tănase" de către Alexandru Arșinel. “Ne-am împăcat cu gândul acesta, eu am plâns.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Horoscop săptămânal 21 octombrie - 27 octombrie 2024: Leii sunt sfătuiți să fie atenți cu cine intră în vorbă. O săptămână complicată, aglomerată și agitată pentru nativii Rac

VIDEO Ce regret are Marian Mexicanu și cum își descrie anii tinereții. “Acele greșeli m-au făcut să învăț să fiu omul vertical care sunt astăzi.”

Motivul pentru care Diana Matei nu a putut păstra sarcina cu tripleți: „Doctorul ne-a sfătuit să nu ținem sarcina pentru că este foarte periculos”

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies