Vecina lui Petrică Mîțu Stoian, noi dezvăluiri despre artist! Ce făcea el, de fapt, când mergea la casa părintească

Vecina lui Petrică Mîțu Stoian, noi dezvăluiri despre artist!
Vecina lui Petrică Mîțu Stoian, noi dezvăluiri despre artist!

Moartea interpretului de muzică populară a provocat multă suferință atât printre colegii lui de breaslă, cât și printre fani.

Decesul cunoscutului interpret de muzică populară, Petrică Mîțu Stoian, a șocat întreaga țară, luându-i prin surprindere atât pe colegii lui din lumea muzicală, cât și pe fani. Vecina Lia, cea care a copilărit alături de cântăreț, a povestit, pentru  Fanatik, ce făcea Petrică Mîțu Stoian atunci când mergea la casa părintească din Isverna, județul Mehedinți.

Citeste si: Petrică Mîțu Stoian a lăsat o avere uriașă! Cui îi rămâne și ce spune sora regretatului artist: „Asta m-a durut cel mai rău”

Petrică Mîțu Stoian
Petrică Mîțu Stoian[Sursa foto: Facebook]

Vecina lui Petrică Mîțu Stoian, noi dezvăluiri despre artist!

Casa părintească a regretatului artist de muzică populară se află în Isverna, județul Mehedinți, loc în care acesta își regăsea întotdeauna sursa de inspirație. După cum a mărturisit și vecina Lia, pentru sursa citată, casa lui Petrică Mîțu Stoian se află acum în grija nepoților lui, însă nu i-ar mai fi văzut de foarte mult timp prin preajmă.

„Petrică a fost, ultima oară, de Paște. A stat câteva zile pe aici. A făcut parastasul părinților, a împărțit de aici și, apoi, a plecat la Oțelu Roșu, la un alt parastas, al nepotului lui dinspre soră. Era bine pe atunci. Ei au venit pe aici, au închis tot. Au un birt în centru, aici, în Izverna. Nu i-am mai văzut de multă vreme pe aici, dar se ajunge greu până sus și nu au de ce să vină”, a povestit vecina regretatului artist pentru sursa citată mai sus.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Constantin Enceanu nu a vizitat mormântul lui Petrică Mîțu Stoian: „Mi-e greu să trec pentru că nu îmi vine să cred!”

Casa artistului
Casa artistului[Sursa foto: Facebook]

Cine va avea grijă de casa părintească a lui Petrică Mîțu Stoian

De asemenea, femeia a recunoscut că Petrică Mîțu Stoian iubea din tot sufletul locul natal și casa părintească, astfel că a avut întotdeauna mare grijă să nu ajungă în paragină.

„A pus copaci, a pus căpșuni.  E adevărat, nu era el cel care se ocupa de ele, dar a avut grijă de loc, Petrică iubea locul acesta, de aceea a și investit aici. Când

voia să se relaxeze, dădea o fugă pe aici. I-a adus și pe prietenii lui pe aici, se distrau, se relaxau”, a mai spus ea.

Acum că Petrică Mîțu Stoian nu se mai află printre noi, vecina Lia se arată îngrijorată de cum vor decurge de acum încolo lucrurile în casa lui părintească, asta pentru că nu se știe cine se va mai ocupa de ea.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Niculina Stoican, mesaj impresionant pentru Petrică Mîțu Stoian: „Printre lumini și umbre...”

Petrică Mîțu Stoian
Petrică Mîțu Stoian[Sursa foto: Facebook]

„Cine credeți că o să mai aibă grijă de casă? Păi, nepoții au treabă cu birtul din sat, nu cred că o să stea să îngrijească casa. Încet-încet, se va strica, mai ales dacă nu se va da drumul la căldură peste iarnă. Aici, iernile sunt grele și lungi, și e frig tare. Se va strica fără să fie locuită casa.

Primăvara nu va fi problemă, vara nici atât, că vor mai veni, probabil, să aibă grijă de livadă, de căpșuni. Dar nu va mai sta nimeni, din ce înțeleg, în casa lui”, mai spune vecina Lia.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican, adevărul din culisele zvonurilor! Artista a dezvăluit totul: „Nu am defilat cu relația noastră”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies