Vecinii Vulpiței, dezvăluiri șocante: „Era tot timpul plină de vânătăi”

Vecinii Vulpiței, dezvăluiri șocante: „Era tot timpul plină de vânătăi”
Vecinii Vulpiței, dezvăluiri șocante: „Era tot timpul plină de vânătăi”

Vecinii Vulpiței au vorbit despre violențele la care este supusă tânăra din Blăgești de ani de zile. Ce spun cei care o cunosc despre Viorel Stegaru.

Vecinii lui Viorel și ai Vulpiței fac dezvăluiri cutremurătoare despre cuplul devenit celebru în România în ultimele luni. Oamenii confirmă spusele fostei asistente TV, Emily Burghelea, care a spus în direct că nu poate accepta ca Vulpița să fie agresată și nimeni să nu intervină. După acest moment, Emily și-a dat demisia, iar acum ies la iveală o mulțime de lucruri șocante despre cuplul de la Blăgești.

Veronia Stegaru ar fi fost lovită de nenumărate ori de către soțul ei, Viorel, iar nimeni nu ar fi intervenit pe vremea când locuiau în casa socrilor tinerei.

Părinții lui Viorel nu ar fi intervenit niciodată

Și mai șocant este faptul că părinții lui Viorel nu ar fi intervenit niciodată atunci când fiul lor și-ar fi bătut soția și, susțin și ceilalți vecini, chiar le-ar fi părut bine să o vadă pe Veronica în chinuri.

„Veronica și Viorel sunt unii dintre cei mai săraci oameni de la noi de aici.

Ea a plecat de acasă din cauza sărăciei, mai are doi frați, de-abia aveau ce să pună pe masă. A ajuns în casa lui Viorel când nici măcar 18 ani nu avea. S-a măritat de mică și a făcut ăsta ce a vrut din ea. A bătut-o de multe ori, o fi greșit și ea și l-a înșelat, dar cred că a plecat cu alți bărbați tocmai pentru a scăpa de violențele lui.
Nu s-a întâmplat o dată, ci de foarte multe ori. Aici, la noi, toată lumea știe că o bate și îi vorbește și foarte urât.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cine o va înlocui pe Emily Burghelea, după scandalul cu Vulpița

Era mai tot timpul plină de vânătăi, săraca.

Vara se îmbrăca în haine cu mânecă lungă, să nu se vadă. Vecinii știau, au auzit de multe ori scandal la ei în casa. Nici părinții lui Viorel nu o au la suflet, nu au sărit niciodată în apărarea ei. La ea acasă, chiar dacă era mai săracă, era mai liniștită”, a spus vecina celor doi soți, Viorel și Vulpița pentru cancan.ro.

Vecinii Vulpiței, dezvăluiri șocante: „Era tot timpul plină de vânătăi”
Vecinii Vulpiței, dezvăluiri șocante: „Era tot timpul plină de vânătăi”

Vecinii Vulpiței cred că tânăra s-a obișnuit cu violențele

În plus, aceeași vecină crede că Vulpița se complace în această situație.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Citeste si: Răzvan Botezatu cere intervenția poliției în cazul Vulpiței bătute de Viorel! ”Vorbim de un abuz fizic acoperit de niște oameni”

„Eu cred că nu mai poate scăpa de Viorel și de-asta se complace în situația asta. E încă tânără și nu a ieșit în lume să vadă cum trebuie să se comporte bărbații cu femeile, de-asta acceptă bătaia.

Acum, când am văzut la emisiune că a spus asistenta că e bătută, mi-am amintit de ce se întâmpla aici, în Blăgești, înainte să se mute ei la București. Da, adevărul este la domnișoara Emilia, Veronica era bătută constant de Viorel, înjurată, jignită”, a mai completat vecina Stegarilor, pentru aceeași sursă.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Vulpița, bătută de Viorel: „Avea ochiul vânăt, urme pe picior...”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies