Vedeta din Harry Potter, Afshan Azad, și Nabil Kazi așteaptă primul lor copil!

Afshan Azad și Nabil Kazi așteaptă primul lor copil!
Vedeta din Harry Potter, Afshan Azad, și Nabil Kazi așteaptă primul lor copil!

Afshan Azad și Nabil Kazi au anunțat că în luna iulie își vor strânge în brațe bebelușul pentru prima dată.

Afshan Azad a f ăcut marele anunț. Vedeta din Harry Potter și soțul ei, Nabil Kazi, așteaptă primul lor copil. Cei doi au o relație invidiată de multe vedete din showbiz, dar și mulți fani care le-au trimis zeci de mii de urări după ce au aflat marea veste.

Afshan Azad a împărtășit fanilor ei pe Insatgram emoțiile pe care le trăiește de când a aflat că va aduce pe lume primul ei bebeluș.

Actrița în vârstă de 32 de ani, pe care mulți o vor recunoaște după celebrul personaj, Padma Patil, din Harry Potter și Nabil Kazi au vorbit pentru prima dată public despre minunea care s-a petrecut în viața lor.

Cei doi sunt extrem de emoționați și nerăbdători totodată să își strângă bebelușul în brațe. Aceștia au ales să își țină relația departe de ochii curioșilor, fiind extrem de discreți în ceea ce privește viața de familie.

Citeste si: Erin și Ben Napier așteaptă cel de-al doilea copil! Când va veni pe lume bebelușul?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Afshan Azad și Nabil Kazi așteaptă primul lor copil!

Afshan Azad va naște în luna iulie

Afshan Azad a postat câteva mesaje emoționante în mediul online, prin care le-a mărturisit internauților cât de fericită este în această etapă a vieții ei.

Vedeta din Harry Potter a mai dezvăluit că cel mai probabil, bebelușul va veni pe lume în luna iulie.

„Să vă dezvăluim secretul, voi fi mămică!!! 😭    Îi mulțumesc lui Allah pentru că ne-a oferit cea mai mare binecuvântare de până acum 🤲 🏽✨ , a fost mesajul transmis de Afshan pe rețelele de socializare.

Ea a adăugat: „Baby Kazi va veni pe lume în luna iulie!”

Afshan Azad și Nabil Kazi așteaptă primul lor copil!

„Inimile noastre sunt pline de dragoste și de emoții! Nu mai este mult de așteptat, sperăm să fim în rugăciunile voastre”, a adăugat vedeta.

Citeste si: Ashley Benson și G-Eazy formează din nou un cuplu? Apropiații celor doi i-au dat de gol!

După ce a dat vestea cea mare, Afshan a primit multe urări de la colegii ei din Harry Potter, printre aceștia fiind Bonnie Wright, Evanna Lynch și multe altele!

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies