Vedeta, gasita moarta in hotel! Se pare ca este sinucidere

Vedeta, gasita moarta in hotel! Se pare ca este sinucidere
Vedeta, gasita moarta in hotel! Se pare ca este sinucidere

O vedetea a fost gasita moarta de catre prietenele ei. Femeia nu a dat niciun semn de viata cateva zile, astfel cei din anturajul ei s-au alarmat.

Raudha Athif, un model de 21 de ani, a fost gasita moarta intr-un hotel din Bangladesh. Frumoasa, cunoscuta si ca "Fata din Maldive cu ochii albastri ca oceanul", aparuse pe coperta revistei Vogue anul trecut, in luna octombrie.

Tanara era si studenta in anul II la Facultatea de Medicina din Rajshahi. Colegele ei de facultate au gasit-o dupa ce au spart usa camerei, pentru ca Raudha nu mai dadea niciun semn de viata. Se pare ca este vorba despre o sinucidere.

Sursa: metro.co.uk

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Truc genial! Ce se intampla daca pui piper in laptele batut

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies