Vedete cu stil la “Roata Norocului” - Silvia Popescu si Cristina Ich

Vedete cu stil la “Roata Norocului” - Silvia Popescu si Cristina Ich
Vedete cu stil la “Roata Norocului” - Silvia Popescu si Cristina Ich

In editia de duminica, 19 martie, a emisiunii concurs “Roata Norocului”, difuzata la ora 20:00, doua invitate cu stil si atitudine vor pasi in platoul show-ului prezentat de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi.

Silvia Popescu, castigatoarea primului sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!” si Cristina Ich, una dintre cele mai frumoase femei din showzib-ul autohton, supranumita si Angelina Jolie de Romania, vor invarti roata in beneficiul unor frati cu care soarta nu a fost prea blanda. Baietii fac parte din cadrul Scolii Sociale Sportive, un proiect dezvoltat in Romania de Asociatia FDP- Protagonisti in educatie in parteneriat cu Fundatia Real Madrid.

Consoanele si vocalele sunt rostite cu stil de cele doua vedete invitate duminica la “Roata Norocului”. Silvia face o marturisire de zile mari in acest weekend, subliniind faptul ca este o fire superstitioasa. Vedeta Kanal D mizeaza pe destin si pe faptul ca norocul nu poate fi controlat.

“Ana, poate-mi vei ghici si tu viitorul! O tiganca mi-a spus ca voi castiga <Bravo, ai stil!> si iata-ma castigatoare.

Poate castig si azi la <Roata Norocului>”, spune vedeta increzatoare.
Proba balonului cu heliu starneste hohote de ras in public, cand Cristina Ich rosteste cu voce pitigaiata, versurile unei melodii binecunoscute.

Nu ratati o noua editia e emisiunii “Roata Norocului” difuzata duminica aceasta, la ora 20:00, la Kanal D! Silvia Popescu, cea mai noua vedeta a postului Kanal D si Cristina Ich fac show de zile mari in acest weekend. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

What’s Up si Lidia Buble fac echipa duminica, la „Roata Norocului”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies