Vedetele au aflat ce intolerante alimentare au!

Vedetele au aflat ce intolerante alimentare au!
Vedetele au aflat ce intolerante alimentare au!

In martie, vedetele au aflat care sunt alimentele la care au intoleranta si ce este bine sa manance daca vor sa slabeasca si sa fie sanatoase.

Stiati ca unele alimente pe care le considerati sanatoase pot determina obezitatea? In plus, intoleranta alimentara are un impact negativ asupra persoanelor care sufera de aceasta tulburare. Iar in Romania, 8 din 10 persoane prezinta intoleranta alimentara, cele mai multe nefiind constiente de riscurile la care se expun. De asemenea, daca elimini alimentele pe care nu le tolerezi poti slabi mai usor.

O metoda moderna si revolutionara de testare a intolerantei alimentare, aprobata in Statele Unite, este acum disponibila si in Romania.

Se numeste Pinner Test si este un test de ultima generatie la nivel mondial, ce foloseste tehnica IgG-Microarray, pentru depistarea intolerantei alimentare la 200 dintre alimente. Pinner Test-ul se deosebeste prin faptul ca diferentiaza intolerantele permanente, de cele temporare.

De exemplu, prin intermediul Pinner Test, Malvina Cservenschi a aflat ca trebuie sa renunte la cafeaua de dimineata si sa o inlocuiasca cu un ceai parfumat de iasomie.

Iar Sonia Argint Ionescu a descoperit ca are intoleranta la grau si se vede nevoita sa renunte la unele dintre alimentele sale preferate: painea si pastele.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Dar cum functioneaza Pinner Test?

Procedeul este foarte simplu: se recolteaza un strop de sange din deget (puteti merge la sediul Amira’s Boutique sau poate veni un asistent medical sa va recolteze acasa sau la birou), iar proba este trimisa in Italia, la laboratoarele Novolab Microtrace.

Rezultatele – cu o acuratete de 98% – vin in aproape doua saptamani sub forma unui document pdf cu trei coloane.

In cea rosie apar alimentele cu intolerante intre 1 si 4 (de la usor la sever), care trebuie evitate in urmatoarele luni. In coloana galbena apar alimentele la care organismul are o reactie aflata undeva in zona de limita, ceea ce inseamna ca pot fi consumate in continuare, insa cu moderatie.

In coloana verde apar alimentele la care corpul nu a manifestat o reactie negativa si care pot fi consumate liber in continuare, evident fara excese de niciun fel.

Dupa primirea rezultatelor, esti programat automat la o consultatie cu un nutritionist de la ,,Amira’s Boutique Services”, pentru a pune la punct un nou stil de nutritie, compatibil cu descoperirile facute.

Cui i se recomanda?

Este un test recomandat mai ales celor care sufera de balonari inexplicabile (cu tot cu problemele digestive asociate lor); celor care nu reusesc sa slabeasca sau

slabesc foarte greu, desi sunt altminteri sanatosi; celor care se ingrasa rapid si fara o explicatie certa, dar si celor care au migrene sau probleme dermatologice pe care nimeni n-a reusit sa le diagnosticheze clar. Dupa excluderea alimentelor vinovate, rata de imbunatatire a starii generale si de eliminare a simptomelor este de 70%.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies