Vedetele care și-au unit destinele în anul 2019! Cine a gafat și cine a arătat spectaculos la altar

Vedetele care și-au unit destinele în anul 2019! Cine a gafat și cine a arătat spectaculos la altar
Vedetele care și-au unit destinele în anul 2019! Cine a gafat și cine a arătat spectaculos la altar

Anul 2019 a fost unul prosper în ceea ce privește nunțile.

Atât pe plan autohton, cât și peste hotare, mai multe cupluri celebre au decis să meargă la altar în acest an, iar noi, fanii, am putut să admirăm decoruri și ținute venite parcă de pe covorul roșu, de la marile gale de modă.

Printre perechile care au decis să-și jure iubire veșnică se află:

Adelina Pestriți și Virgil Șteblea care s-au căsătorit în iulie, anul curent, sunt părinții unei frumoase fetițe, Zenaida Maria.

Rochia de mireasă a Adelinei a fost trimisă din Barcelona, iar mireasa a realizat câteva modificări pentru a ajunge la produsul final, rochia mult apreciată de criticii de modă. Coronița și voalul aparțin aceluiași brand, o casă de modă catalană (care se regăsește și în București, pe calea Victoriei), iar buchetul a fost unul nonconformist, alcătuit din kale vișinii. Tortul a fost unul spectaculos, realizat pe 5 etaje și decorat cu flori albe, însă intrarea tortului a fost una și maispectaculoasă- acesta a coborât din tavan la 00:00.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează deja un cuplu de ceva timp, însă și-au spus „DA” pe 24 august. Aceștia au optat pentru o ceremonie religioasă restrânsă, iar la petrecere au avut doar 50 de invitați, apropiați de-ai cuplului. Domnișoarele de onoare au fost, evident, fiicele lor Bella Victoria Margot şi Thea Iris Elena.

Ținutele de gală nu au lipsit din peisaj deși petrecerea a fost categorisită ca un „garden party”, iar rochia de mireasă aleasă de Gabriela Cristea a atras atenția tuturor prin modelul delicat și rafinat.

Pe plan internațional, Jennifer Lawrence și Cooke Maroney sunt unul din cuplurile celebre care și-au unit destinele anul acesta. Rochia miresei a fost semnată de o celebră casă de modă, care a conceput și rochiile Chiarrei Ferragni la nunta sa cu celebrul căntăreț de origine italiană, Fedez.

Lista de invitati a fost una restrânsă, formată din doar 150 de persoane, dar care a cuprins nume grele din industrie precum Kris Jenner, Sienna Miller și Adele.

Nunta lui Justin Bieber cu Hailey Bieber (ex Baldwin) a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. În urma unei căsătorii secrete în anul 2018, la New York, aceștia au decis să confirme zvonul o lună mai târziu.

În 2019 a urmat nunta reală, unde au adunat 150 de invitați, ceremonia fiind una discretă. Fiica actorului Stephen Baldwin a arătat minunat în ținutele alese, însă nici mirele nu s-a lăsat mai prejos.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies