„Vedetele satului.” Iancu Sterp, ironie la adresa surorilor lui

„Vedetele satului.” Iancu Sterp, ironie la adresa surorilor lui
„Vedetele satului.” Iancu Sterp, ironie la adresa surorilor lui

Iancu Sterp a râs de surorile lui, după ce le-a văzut cum stau pe marginea drumului. Fiul cel mic al mamei Geta a postat un videoclip pe rețelele de socializare.

Iancu Sterp a vrut să arate tuturor cum sunt, de fapt, cele două surorii ale lui, atunci când nu se filmează, când nu apar pe Instagram sau pe  alta rețea de socializare.

Citește și: “Trece Culiță!” Nelson Mondialul, gestul neprevăzut pe care l-a făcut, după ce Culiță Sterp a cauzat accidentul rutier în Cluj-Napoca! Cântărețul a reacționat instant

Iancu Sterp, ironie la adresa surorilor lui

Iancu Sterp le-a filmat în timp ce dă scroll pe Instagram la conturile lor și a vrut să arate tuturor fotografiile artistice, unde acestea poartă haine frumoase, au părul făcut și emană o atitudine de dive.

Cele două erau aflate pe marginea drumului, cu șoșoni în picioare, căciulă în cap, pantaloni groși și se distrau de minune, în timp ce Iancu le filma.

Citește și: “Astăzi facem pe Moș Crăciun.” Culiță Sterp, gest surprinzător înainte de Crăciun! A plimbat copiii dintr-un centru de plasament în mall, unde le-a îndeplinit toate dorințele

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 Iancu Sterp, ironie la adresa surorilor lui
Iancu Sterp, ironie la adresa surorilor lui[Sursa foto: TikTok]

 

Cum
 Iancu Sterp, ironie la adresa surorilor lui
Iancu Sterp, ironie la adresa surorilor lui[Sursa foto: TikTok]

le-a filmat Iancu Sterp pe cele doua surori ale lui

Iancu Sterp și-a dorit să arate tuturor că surorile lui sunt atât dive, pe rețelele de socializare, dar pe lângă acest aspect, sunt și gospodine desăvârșite, lăsând la o parte machiajul și hainele și făcând mâncare, curățenie, stând cu oile și multe alte treburi casnice.

 Fiul cel mic al mamei Geta le-a numit „Divele satului” în descrierea filmulețului pe care l-a publicat pe pagina lui de TikTok și care a făcut sute de mii de vizualizări, iar internauții au apreciat munca celor din familia Sterp și au adăugat comentarii pozitive.

 „Tare!!!! Întotdeauna v-am apreciat faptul că nu vă este rușine su voi înșivă!/ Că să ajungi vedeta trebuie să pleci de jos!", au

fost câteva comentarii la clipul video.

În urmă cu o zi, Getuța a mers din nou la oi, la răsăritul soarelui, chiar dacă era frig sau că trebuie să iasă din casa atât de devreme și în ciuda faptului că soțul ei nu mai este de acord că ea să mai muncească atât de mult la stana.

Familia Sterp este foarte apreciată în mediul online, deoarece au foarte mulți oameni care îi apreciază și de-a lungul timpului au dat dovadă de sinceritate și simplitate.

 

Citește și: „Mă mândresc.” Geta Sterp, imagine emoționantă, dintr-un moment important din viața ei

 

@sterpiancu Vedetele satului @geta.sterp @ileanasterp ♬ Oh No- Kreepa



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

,,Asta n-am mai văzut-o în viața mea până acum.” Motivul pentru care logodnica lui Culiță a plecat singură la Istanbul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies