„Vedeți mâinile mele? Dacă mai aud pe cineva că spune că sunt scumpe, vă iau la bătaie.” Geta Sterp, despre produsele pe care mama Geta le vinde la magazin!

„Vedeți mâinile mele? Dacă mai aud pe cineva că spune că sunt scumpe, vă iau la bătaie.” Geta Sterp, despre produsele pe care mama Geta le vinde la magazin!
„Vedeți mâinile mele? Dacă mai aud pe cineva că spune că sunt scumpe, vă iau la bătaie.” Geta Sterp, despre produsele pe care mama Geta le vinde la magazin!

Geta Sterp a arătat tuturor cât de multă muncă se depune la stână, pentru a răspunde comentariilor răutăciose din mediul online.

Geta Sterp a ținut să publice o poză cu mâinile sale prin care să demonstreze cât de multă muncă este în spatele produselor care ajung să fie vândute de mama ei la piață sau magazin.

Ce mesaj a lăsat Geta Sterp pe rețelele de socializare

Citește și: „Pe mine mă prinde Anul Nou aici, lângă oițe.” Geta Sterp și-a petrecut Anul Nou într-un loc inedit! Sora lui Culiță, înconjurată de oi de Revelion!

Geta Sterp
Geta Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Știi vorba aia? Ger de crapă pietrele, iar în spate, oile.” Ce mesaj a lăsat Getuța pe rețelele de socializare!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Geta Sterp a fost întotdeauna apreciată pentru munca pe care o depune la stâna familiei, iar aceasta se ocupă de fiecare dată cu drag de toată munca din spatele produselor ajunse la piață sau la magazin.

Getuța trece printr-o perioadă foarte aglomerată și depune eforturi uriașe pentru a duce până la capăt toate muncile de zi cu zi. Deoarece au existați și comentarii cum că produsele pe care mama Geta le vinde la piață sunt scumpe, Getuța a ținut să arate pe rețelele de socializare o imagine cu mâinile sale, vizibil muncite și zgâriate, alături de care a lăsat un mesaj în care să își justifice munca depusă de zi cu zi. 

  „Vedeți mâinile mele? Este foarte multă muncă atunci când fată oile. Dacă mai aud pe cineva că spune despre miei sau brânză că sunt scumpe, vă iau la bătaie, cu palmele astea”,  a spus Geta Sterp în mediul online.

Cum erau prețurile în anul 2023 pentru produsele mamei Geta

Geta Sterp
Geta Sterp[Sursa foto: Instagram]

Suntem conștienți că toate prețurile cresc de la an la an, așa că un kilogram de brânză care costa 48 de lei în 2022, mama Geta a ajuns ca în 2023 să îl vândă cu 50 de lei. De asemenea, un kilogram de jumări costă 80 de lei la magazinul mamei Geta. Mama Geta mai vinde și alte produse bio, apreciate de consumatori. Pentru Getuța nu există zi liberă nici măcar duminica, așa că sare în ajutorul mamei sale de fiecare dată.

Getuța a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, având în spate o turmă de oi, chiar dacă afară temperaturile erau cu mult scăzute. „Știi vorba aia? Ger de crapă pietrele, iar în spate oile. Mă duc cu oile la porumb și am zis să mai fac un Tik-Tok să vedeți cum îmi petrec ziua de duminică. Voi? La ski, că e duminică. Dar animalele nu știu de duminică, de Paște, de Crăciun.”
, a spus Getuța.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Știi vorba aia? Ger de crapă pietrele, iar în spate, oile.” Ce mesaj a lăsat Getuța pe rețelele de socializare!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies