Vei obtine un par sanatos doar cu aceasta masca de casa

Vei obtine un par sanatos doar cu aceasta masca de casa
Vei obtine un par sanatos doar cu aceasta masca de casa

Parul tau incepe sa cada sau poate isi pierde din stalucire? Daca problema matretii te-a obosit si niciun sampon nu ti-0 venit in ajutor pana acum, incearca aceasta masca.

Mod de folosire:

- Aplica iaurtul pe tot parul, facand un masaj delicat.

- Lasa-l sa actioneze cel putin o ora.

- Clateste cu apa calduta, apoi aplica samponul.

- In cele din urma, spala-te pe cap in mod normal.

Aceasta masca este bogata in proteine, insa daca doresti sa adaugi mai mult, poti amesteca iaurtul cu un ou.

Albusul de ou va intari parul, in timp ce galbenusul va intretine umiditatea scalpului, dand parului stralucire. Modul de folosire al acestei masti este acelasi cu cel de mai sus, cu precizarea ca nu este indicata pastrarea mastii pe par mai mult de o ora (expunerea excesiva la proteina poate distruge parul). Clateste cu apa calduta, apoi spala-te pe cap.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sursa: secretele.com



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies