„Vei rămâne o inimă de lumină.” Dan Capatos, în doliu! Tatăl prezentatorului TV s-a stins din viață

„Vei rămâne o inimă de lumină.” Dan Capatos, în doliu! Tatăl prezentatorului TV s-a stins din viață
„Vei rămâne o inimă de lumină.” Dan Capatos, în doliu! Tatăl prezentatorului TV s-a stins din viață

Dan Capatos a anunțat pe rețelele de socializare decesul tatălui său.

Dan Capatos, în vârstă de 50 de ani, traversează o perioadă dificilă din viața lui. Prezentatorul TV este în doliu. Tatăl acestuia s-a stins din viață, la vârsta de 84 de ani.

Dan Capatos, mesaj emoționant după decesul tatălui său

Citește și: „Eu i-am zis lui nevasta mea de când ne-am căsătorit că nu știu dacă o să stăm până la final.” Dan Capatos, secretul unei cariere de succes și o căsnicie longevivă

Dan Capatos, în doliu! Tatăl prezentatorului TV s-a stins din viață
Dan Capatos și tatăl său [Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Mi s-a strâmbat gura. Eu nu-mi dădeam seama. Nu îmi simțeam mâna. Faptul că vasele erau pregătite pentru presiune a făcut să rezist.” Dan Capatos, despre momentul în care a făcut AVC

Prezentatorul TV a făcut tristul anunț pe rețelele de socializare, cu puțin timp în urmă. Dan Capatos a postat o fotografie emoționantă alături de părintele său, acum plecat din această lume.

Alături de fotografie, prezentatorul TV a scris câteva cuvinte emoționante pentru tatăl lui care a părăsit această lume.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dan Capatos nu a menționat motivul din cauza căruia tatăl său s-a stins din viață, dacă este vorba de moarte naturală sau probleme de sănătate.

„De-acum, vei rămâne o inimă de lumină, Tata… 🖤 ”,   a scris Dan Capatos în mediul online, după decesul tatălui său.

Anunțul făcut de Dan Capatos cu puțin timp în urmă i-a întristat pe internauți, care s-au grăbăit să îi ureze prezentatorului TV sincere condoleanțe. Pe lângă fanii săi din mediul online, colegii de breaslă și-au arătat susținerea în această perioadă dificilă din viața prezentatorului TV. Printre ei se numără Tavi Clonda, Oana Roman, Andreea Berecleanu, Alessandra Stoicescu, Carmen Brumă, Raluca Podea și Alex Nedea.

„Condoleanțe”, „Dumnezeu să-l odihnească!”, „Dumnezeu să-l ierte!”,   au spus aceștia.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Dan Capatos se confruntă cu probleme de sănătate

Dan Capatos, în doliu! Tatăl prezentatorului TV s-a stins din viață
Dan Capatos[Sursa foto: Instagram]

Dan Capatos se confruntă de câțiva ani cu probleme grave de sănătate. Acestea s-au agravat în urma unei vacanțe din Italia, acolo unde prezentatorul TV a suferit un atac cerebral ischemic tranzitoriu, în urma căruia, preț de circa 15 minute, nu și-a mai simțit partea stângă a capului.

„Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap.

Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme”, a declarat Dan Capatos.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

„Există cupluri în care nu se înșală? Nici pentru mine nu pot să bag mâna în foc! Sufletul îți spune ceva și trupul te îndeamnă către altceva.” Gabriela Cristea, despre infidelitatea în cuplu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies