Verdictul hairstylistilor despre nuanta de par a Mihaelei Radulescu! “Am sfatuit-o sa-si schimbe culoarea, avea mai multe nuante nedescifrate, iar baza era orea inchisa si nu o avantaja”

Verdictul hairstylistilor despre nuanta de par a Mihaelei Radulescu! “Am sfatuit-o sa-si schimbe culoarea, avea mai multe nuante nedescifrate, iar baza era orea inchisa si nu o avantaja”
Verdictul hairstylistilor despre nuanta de par a Mihaelei Radulescu! “Am sfatuit-o sa-si schimbe culoarea, avea mai multe nuante nedescifrate, iar baza era orea inchisa si nu o avantaja”

Trendul frantuzesc in materie de colori face furori printre vedete. Au parul facut praf sau perfect?

 

Hair stilistul Adi Constantin da verdictul: “Mihaela Radulescu avea mai multe nuante nedescifrate. Nu o avantaja deloc”
Hair stilistul Adi Constantin este parte activa a vietii mondene romanesti de mai bine de 14 ani. Printre vedetele care se lasa pe mana lui se numară Adina Barbu, Oana Chiriac si Marinela Avadani, dar si Ilinca Vandici. Pentru Adi, hairstyling-ul nu este o meserie, ci o arta prin care isi exprima pasiunea si visurile.
Cu toate acestea, el taie in carne vie atunci cand divele nu au grija de podoaba lor capilara sau aleg frizuri si nuante nepotrivite. Nici Mihaela Radulescu nu a scapat, de pilda, de atentionarile lui. “ Mihaela a optat, in sfarsit, pentru luminozitatea parului. Ma bucura acest lucru pentru ca, in urma cu cativa ani, cand am si sfatuit-o sa-si schimbe culoarea, avea mai multe nuante nedescifrate, nu avea o culoare uniforma, iar baza era mult prea inchisă si nu o avantaja din punct de vedere estetic.
Chiar recomandam să se deschida doua sau trei tonuri, o culoare naturala, pamantie. Indiferent de tinuta, Mihaela avea aceeasi coafura de plajă”, a spus Adi Constantin.
Haisrtylistul a luat la puricat si alegerile altor dive. “In cazul Biancai Dragusanu nu stim care este exact linia la care ramane, deoarece se joaca mult cu culorile, schimband extensiile frecvent. Ultima schimbare look o avantajeaza foarte bine.
Stilul ii vine manusa si denota o armonie intre baza caramel si luminozitatile blonde dupa lungimile parului”, a declarat Adi.
“Anda Adam are un blond reusit, uniform! Poarta de ani buni culoarea blonda, iar prin urmare face parte din outfitul ei. 100% de obiectat ar fi lungimea nefireasca a parului”, a comentat hairstylistul.
“Ilinca Vandici are un par lung ingrijit doar cu produse profesionale.
Anul acesta vom munci la culoarea ei, optand pentru o culoare mai luminoasa”, a mentionat Adi Constantin.
“Rocsana Marcu a avut o trecere radicala de la nonculoarea negru la blond. Consider ca a exagerat. As fi ramas intr-o zona mai naturala, optand pt un castaniu deschis, maro, culori mult mai compatibile cu trasarurile ei”, a comentat specialistul, care a mai tinut sa precizeze ca anul acesta stilul  Balayage este un nou trend in materie de vopsit, o tehnica aparuta in Franta care presupune o trecere fina a unor suvite pictate fara carare,( neglijent), respectand o
distanta de circa 10 cm intre acestea si baza, ele oferind luminozitate maxima in par.

Hairstilistul Adi Constantin da verdictul: “ Mihaela Radulescu avea mai multe nuante nedescifrate. Nu o avantaja deloc
Hairstilistul Adi Constantin este parte activa a vietii mondene romanesti de mai bine de 14 ani. Printre vedetele care se lasa pe mana lui se numară Adina Barbu, Oana Chiriac si Marinela Avadani, dar si Ilinca Vandici.
Pentru Adi, hairstyling-ul nu este o meserie, ci o arta prin care isi exprima pasiunea si visurile.

Cu toate acestea, el taie in carne vie atunci cand divele nu au grija de podoaba lor capilara sau aleg frizuri si nuante nepotrivite. Nici Mihaela Radulescu nu a scapat, de pilda, de atentionarile lui. “ Mihaela a optat, in sfarsit, pentru luminozitatea parului. Ma bucura acest lucru pentru ca, in urma cu cativa ani, cand am si sfatuit-o sa-si schimbe culoarea, avea mai multe nuante nedescifrate, nu avea o culoare uniforma, iar baza era mult prea inchisă si nu o avantaja

din punct de vedere estetic.

Chiar recomandam să se deschida doua sau trei tonuri, o culoare naturala, pamantie. Indiferent de tinuta, Mihaela avea aceeasi coafura de plajă”, a spus Adi Constantin.

Hairstylistul a luat la puricat si alegerile altor dive. “ I n cazul Biancai Dragusanu nu stim care este exact linia la care ramane, deoarece se joaca mult cu culorile, schimband extensiile frecvent. Ultima schimbare look o avantajeaza foarte bine. Stilul ii vine manusa si denota o armonie intre baza caramel si luminozitatile blonde dupa lungimile parului ”, a declarat Adi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Anda Adam are un blond reusit, uniform! Poarta de ani buni culoarea blonda, iar prin urmare face parte din outfitul ei. 100% de obiectat ar fi lungimea nefireasca a parului ”, a comentat hairstylistul.

Ilinca Vandici are un par lung ingrijit doar cu produse profesionale. Anul acesta vom munci la culoarea ei, optand pentru o culoare mai luminoasa ”, a mentionat Adi Constantin.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Rocsana Marcu a avut o trecere radicala de la nonculoarea negru la blond. Consider ca a exagerat. As fi ramas intr-o zona mai naturala, optand pt un castaniu deschis, maro, culori mult mai compatibile cu trasarurile ei ”, a comentat specialistul, care a mai tinut sa precizeze ca anul acesta stilul  Balayage este un nou trend in materie de vopsit, o tehnica aparuta in Franta care presupune o trecere fina a unor suvite pictate fara carare,( neglijent), respectand o distanta de circa 10 cm intre acestea si baza, ele oferind luminozitate maxima in par.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

8 remedii naturiste pentru arsuri solare. Ce metode simple și rapide poți folosi pentru a-ți îngriji pielea

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies