Verdictul Iuliei Albu pentru Radu Mazare, Ana Maria Prodan, Denisa Nechifor, Antonia si Sophia! Vezi ce note au primit

Verdictul Iuliei Albu pentru Radu Mazare, Ana Maria Prodan, Denisa Nechifor, Antonia si Sophia! Vezi ce note au primit
Verdictul Iuliei Albu pentru Radu Mazare, Ana Maria Prodan, Denisa Nechifor, Antonia si Sophia! Vezi ce note au primit

Iulia Albu este invitata in fiecare zi de joi in emisiunea WOWbiz de la Kanal D pentru da note vedetelor in functie de stilul vestimentar.

 

Joi s-au aflat pe lista Radu Mazare, Ana Maria Prodan, Denisa Nechifor, Antonia si Sophia. Uite ce note au primit.
"In general, mie imi place cum se imbraca Radu Mazare. Aici este un costum. Din pacate se vede calitatea proasta a materialelor. Ar trebuie sa angajeze pe cineva care sa ii faca niste costume cum trebuie. In momentul asta nu este ce trebuie.
Daca este un costum de scena, atunci este o mare reusita. Vazut de aproape, este un mare fiasco. Pentru Mazare am nota 5.", a spus stilistul WOWbiz.
In ceea ce o priveste pe Ana Maria Prodan, Iulia Albu a comentat: "E foarte important cand ai o zi de nastere sa-ti anunti oaspetii ca vor fi filmati, fotografiati. Este imbracata lejer, pantofii sunt accentul, dar de aceasta data nu imi place Ana Maria Prodan pentru ca este mult prea casual si se vede ca s-a straduit prea putin.
Nu imi plac volumele din zona umerilor. Nu imi place. O sa primeasca nota 6."
##VIDEO1110##
"Denisa Nechifor este cumintica, dragutica. Sper ca nu are ciorapi. E fara sare, fara piper, nu as sta prea mult pe acest personaj. Nota 4.", a spus Iulia Albu.
Cat despre cantareata Antonia, stilistul WOWbiz  Imi plac pantofii Antoniei. Probabil ca nu s-a ocupat nimeni de coafura.
Antonia chiar este o fata frumoasa. Este un eveniment caritabil. Este decenta si a avut cea mai decenta aparitie la acest eveniment, primeste de la mine nota 8.
"Sophia nu are corp pentru aceasta salopeta. Seamana cu o Grace Jones esuata. Mai mult de nota 6 nu are cum sa primeasca", a spus Iulia Albu.

Joi s-au aflat pe lista Radu Mazare, Ana Maria Prodan, Denisa Nechifor, Antonia si Sophia.

Uite ce note au primit.

" In general, mie imi place cum se imbraca Radu Mazare. Aici este un costum. Din pacate se vede calitatea proasta a materialelor. Ar trebuie sa angajeze pe cineva care sa ii faca niste costume cum trebuie. In momentul asta nu este ce trebuie. Daca este un costum de scena, atunci este o mare reusita. Vazut de aproape, este un mare fiasco.

Pentru Mazare am nota 5.", a spus stilistul WOWbiz.

In ceea ce o priveste pe Ana Maria Prodan, Iulia Albu a comentat:" E foarte important cand ai o zi de nastere sa-ti anunti oaspetii ca vor fi filmati, fotografiati. Este imbracata lejer, pantofii sunt accentul, dar de aceasta data nu imi place Ana Maria Prodan pentru ca este mult prea casual si se vede ca s-a straduit prea putin.

Nu imi plac volumele din zona umerilor. Nu imi place. O sa primeasca nota 6."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

##VIDEO1110##

" Denisa Nechifor este cumintica, dragutica. Sper ca nu are ciorapi. E fara sare, fara piper, nu as sta prea mult pe acest personaj. Nota 4.", a spus Iulia Albu.

Cat despre cantareata Antonia, stilistul WOWbiz a comentat:" Imi plac pantofii Antoniei. Probabil ca nu s-a ocupat nimeni de coafura. Antonia chiar este o fata frumoasa. Este un eveniment caritabil. Este decenta si a avut cea mai decenta aparitie la acest eveniment, primeste de la mine nota 8."

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

" Sophia nu are corp pentru aceasta salopeta. Seamana cu o Grace Jones esuata. Mai mult de nota 6 nu are cum sa primeasca", a spus Iulia Albu.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies