Vero Căliman, despre bucuria de a fi în fața copiilor încă de la 11 ani, fiind bonă. „Nu pot să-mi explic de ce avem această bucurie, pentru că eram și eu copil.”

Vero Căliman, despre bucuria de a fi în fața copiilor încă de la 11 ani, fiind bonă. „Nu pot să-mi explic de ce avem această bucurie, pentru că eram și eu copil.”
Vero Căliman, despre bucuria de a fi în fața copiilor încă de la 11 ani, fiind bonă. „Nu pot să-mi explic de ce avem această bucurie, pentru că eram și eu copil.”

Vero Căliman a vorbit despre cum a fost prima dată bonă la vârsta de 11 ani.

Vero Căliman, cunoscută de toată lumea drept Fetița Zurli, a bucurat ani la rând sufletele a milioane de copii și a fost nelipsită de la toate spectacolele cu aceștia. Invitată în cadrul podcastului Altceva cu Adrian Artene, Vero Căliman a povestit despre cum a fost atrasă de lumea copiilor încă de când și ea era doar un copil, atunci când avea grijă de un băiețel de trei ani, vecin de bloc, pe care părinții nu aveau cu cine să îl lase.

Simțea în asta o bucurie imensă, chiar dacă și ea era doar un copil.  “Am început așa, iar după am devenit bonă în toată regulă, cum s-ar spune. M-am întâlnit cu acest băiețel, eu aveam 11 ani, el 3 ani, care venea acasă cu părinții, el ar fi vrut să mai stea în fața blocului cu copiii, dar părinții nu aveau starea necesară să stea pe lângă el în fața blocului și eu le spuneam: “lăsați, stau eu 10 minute cu el, mă uit eu după el”.
Și așa, încet, încet, 10 minute, o oră. Nu pot să-mi explic de ce avem această bucurie, pentru că eram și eu copil și trebuia să fiu copil, dar cumva aveam o bucurie imensă să-l văd pe băiețelul acela fericit că se joacă afară și că eu pot să fac asta pentru el.”,
a spus Vero Căliman.

Vero Căliman, despre copilăria în fața blocului și cum copilul de atunci s-a transformat în familie

Citește și: Actrița Vero Căliman, dezvăluiri dureroase despre pierderea tatălui! Dialogul pe care îl poartă cu tatăl decedat: „Să iubești pe cineva care nu mai există și să simți că te iubește înapoi.”

Vero Căliman
Vero Căliman[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cine este Fetița Zurli, Vero Căliman. “Fetița Zurli mi-a adus vindecare!”

Acum, părinții băiatului au devenit nașii tinerei, iar de curând, când s-au revăzut, au mers la blocul în care stăteau și și-au deblocat amintirile copilăriei, acolo unde stăteau ore întregi la joacă. “Încet, încet am ajuns, “hai că avem o nuntă”, hai că nu știu ce și tot așa. Acum chiar l-am revăzut după mulți ani, pentru că el a locuit în Londra. M-am dus acasă i-am vizitat, pentru că părinții lui au devenit ulterior și nașii mei, și m-am dus acasă, stăteam în mașină, ploua, ne uităm la bloc, ei nu mai locuiesc

acolo și spuneam “Doamne, ce amintiri.”, a mai spus Vero Căliman.

Vero Căliman
Vero Căliman[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Vero Căliman, fosta Fetiță Zurli, gânduri de a se întoarce în Gașca Zurli? Cu ce se ocupă în prezent. „Lucrurile nu se termină, se transformă. Mi s-a mai întâmplat să mă răzgândesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies