Veste bombă în showbiz! Ștefan Manolache va deveni tătic

Ștefan Manolache
Ștefan Manolache va fi tătic. Iubita lui este însărcinată.

Vestea bombă a zilei în are în prim plan pe Ștefan Manolache, unul dintre cei mai controversați și râvniți crai de Dorobanți din București. Se pare că bărbatul a decis să se așeze la casa lui și... va deveni tătic!

Ștefan Manolache este o figură extrem de controversată în showbizul românesc, și asta nu doar pentru că s-a iubit cu cele mai focoase românce! Craiul de Dorobanți, supranumit și „Prințișorul taxiurilor” are o relație de câteva luni cu Alexandra, o șatenă superbă care se pare că l-a determinat pe bărbat să își dorească să se așeze la casa lui.

Citeste si: Despărțire cu scandal? Ce au făcut Ștefan Manolache și Andreea Antonescu după ce și-au spus „adio” în excursia de la Iași

Potrivit Cancan.ro, după toate femeile faimoase din România cu care Ștefan Manolache a avut relații de-a lungul timpului, de trei luni bărbatul se află într-o relație care pare perfectă. Alexandra, noua lui iubită, se pare că i-a oferit acestuia tot ce i-a lipsit de la celelalte femei cu care s-a mai afișat, inclusiv cel mai de preț dar: un copil!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ștefan Manolache va fi tătic! Noua lui iubită este însărcinată

Mai mult decât atât, pe lângă detaliile despre iubita sa pe care jurnaliștii le-au primit de la Ștefan Manloache, bărbatul a oferit informația momentului! Ștefan va fi tată de fată și a dezvăluit numele extrem de special pe care l-a gândit alături de Alexandra, iubita lui, pentru micuța prințesă care urmează să apară în viața lor!

Citeste si: Ștefan Manolache, fostul iubit al Andreei Antonescu, iubește din nou! Cu cine a petrecut un weekend de vis la mare

”E un copil făcut din dragoste, dorit și iubit, este ceea ce mi-am dorit mai mult ca orice, m-a binecuvântat Dumnezeu cu cel mai de preț dar. Dacă până acum am avut multe cumpene și dacă până acum spuneam că nu există om care să mă «potolească», iată că, în sfârșit, am un «must have», e Ayla minunea noastră și sunt recunoscător clipă de clipă pentru tot ceea ce am.

Vreau doar să îi mulțumesc femeii ce mi-a dăruit minunea vieți mele,” a mărturisit Ștefan Manolache, pentru sursa citată anterior.

Citeste si: Ultimele imagini cu Andreea Antonescu și Ștefan Manolache! Cum se comportau cei doi înainte de a-și spune ”Adio” VIDEO EXCLUSIV



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Gina Pistol, primele declarații despre nunta cu Smiley: „În viață nimic nu este întâmplător”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Ana Lintaru de la Puterea Dragostei a vorbit despre...soţul ei! Blonda a spus de cine este îndrăgostită!

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies