Veste buna pentru gravide! Statul vrea sa acorde vouchere de 2.000 lei

Veste buna pentru gravide! Statul vrea sa acorde vouchere de 2.000 lei
Veste buna pentru gravide! Statul vrea sa acorde vouchere de 2.000 lei

Primaria Capitalei vrea sa acorde femeilor insarcinate, incepand cu saptamana a 10-a de sarcina, vouchere in valoare de 2.000 de lei. Voucher-ul va fi folosit pentru cheltuielile cu eventualele tratamente medicamentoase si analizele medicale necesare monitorizarii sarcinii.

 

Potrivit proiectului, femeile gravide vor beneficia, incepand cu saptamana a 10-a de sarcina, de vouchere in valoare de 2.000 de lei pentru cheltuielile cu eventuale tratamente medicamentoase si analizele medicale necesare monitorizarii si ducerii la bun sfarsit a sarcinii, se arata in proiectul de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de vineri, 4 mai, a

Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), potrivit stirilekanald.ro.

 

De aceste vouchere, poate beneficia orice femeie cu varsta de peste 18 ani, cu domiciliul stabil in Bucuresti sau viza de resedinta de cel putin 6 luni pe raza Capitalei, la data depunerii cererii, dupa saptamana a 10-a de sarcina.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Maria Dragomiroiu, declaratii dupa ce a aflat din presa ca a murit: "Probabil vor mai urma si alti artisti! Sunt mult prea obosita"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies