Veste bună pentru pensionarele din România! Femeile vor primi banii mai rapid în luna august

Veste bună pentru pensionarele din România! Femeile vor primi banii mai rapid în luna august
Veste bună pentru pensionarele din România! Femeile vor primi banii mai rapid în luna august

Află din rândurile următoare când vor fi virate pensiile românilor în luna august.

Pensionarii din România au dreptul să decidă cum vor să le fie virată pensia. Astfel, există două modalități prin care ei își pot primi banii: fie prin Poșta Română, la domiciliul lor sau prin virament bancar în cont curent sau pe card.

În funcție de modalitatea prin care pensionarii au ales să își primească lunar pensia, aceștia vor intra în posesia lor. Mai mult decât atât, în luna august, seniorii vor primi mai repede pensia deoarece bugetarii, deci și poștașii, beneficiază de minivacanța de Adormirea Maicii Domnului.

Astfel, veniturile pensionarilor vor fi virate mai devreme decât de obicei.

Când intră pensiile în luna august 2023

Citește și: Ce se întâmplă cu femeile care au pensiile sub 2.000 de lei. Anunț de ultimă oră

Veste bună pentru pensionarele din România! Femeile vor primi banii mai rapid în luna august

În luna august, pensionarii vor primi banii în funcție de modul în care ei aleg să fie livrați banii.

Prin urmare, seniorii care au ales să primească banii prin Poșta Română vor trebui să aștepte sumele de bani începând cu data de 1 până pe 13, la domiciliul lor. În cazul în care nu sunt găsiți la domiciliu, pensiile pot fi ridicate de la ghișeele poștale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pensionarii care au ales să primească bani în cont curent sau pe card vor aștepta până pe data de 12 august, cel târziu 13, având în vedere minivacanța bugetarilor, deoarece zilele de 14 și 15 sunt zile nelucrătoare.

Ce categorii de pensionari vor primi suma de 250 de lei în plus, în luna august

Citește și: Mamele cu copii vor primi 600 de lei pentru aceștia. Ce categorie va beneficia de această sumă

Veste bună pentru pensionarele din România! Femeile vor primi banii mai rapid în luna august

Pe lângă pensiile cuvenite din luna august 2023, pensionarii aflați în evidența caselor de pensii sectoriale și cei care au venituri nete lunare mai mici sau egale cu 1.700 de lei vor primi suma de 250 de lei, bani care pot fi cheltuiți pentru a cumpăra alimente sau mese calde.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Este vorba de voucherele de alimente, care vor fi încărcate cu bani pentru tranșa a patra în luna august.

Prin intermediul programului „Sprijin pentru România”, românii cu venituri mai mici sau egale cu 1.700 de lei beneficiază de șase tranșe egale, a câte 250 de lei fiecare.

Ultima tranșă a fost virată în luna iunie, iar în luna august urmează să fie virată a patra tranșă de 250 de lei din cele șase pe care urmează să le primească în total pensionarii sistemului public de pensii, cei aflați în evidența caselor de pensii sectoriale

și beneficiarii de drepturi acordate în baza legilor cu caracter special ale căror venituri nete lunare sunt mai mici sau egale cu 1700 lei.

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce sumă vor primi mamele care revin la muncă mai devreme de doi ani, după nașterea copilului. Anunț de ultim moment

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies