Veste bună pentru români. Decizia luată de Guvern, în legătură cu banii șoferilor

Taxa auto returnată
Soferii din Romania isi vor primi banii inapoi

Românii vor avea parte de o veste uimitoare, după ce Guvernul a luat o decizie importantă în legătură cu banii șoferilor.

Mii de șoferi români își vor primi banii înapoi, după ce o ședință de Guvern a avut loc și a fost adoptată o nouă ordonanță de urgență (OUG). Aceștia vor primi sute de mii de lei.

Citeste si: Salariu minim de 3.000 de lei de la 1 iunie. Ce români sunt vizați de această mărire

 

Românii vor primi banii pe taxele auto înapoi

 

Șoferii din România își vor primi banii pe taxele auto înapoi și vor avea la dispoziție cinci ani pentru a-i recăpăta. În urma unei ședințe de Guvern, s-a adoptat o ordonanță de urgență, care are în prim-plan restituirea banilor dați pe taxa emisiilor poluante, taxa de poluaure și timbrul de mediu.

Taxa auto returnată
Soferii din Romania isi vor primi banii inapoi[Sursa foto: PixaBay]

 

Șoferii vor fi nevoiți să depună o cerere la Agenția Națională de Administare Fiscală, din județul lor. Banii restituiți vor intra în conturile șoferilor.

Citeste si: Rovinieta 2022. Ce trebuie să facă șoferii pentru a plăti online rovinieta. Iată cât costă rovinieta în 2022 și de unde poate fi achiziționată

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

În momentul de față, inspectorii Registrului Auto Român, efectuează controale foarte dese, deoarece multe dintre vechiculele care circulă pe drumurile din toată țara nu corespund din punct de vedere tehnic.

Taxa auto se va returna
Mii de soferi din Romania isi vor primi banii inapoi[Sursa foto: PixaBay]

 

Ce a spus Valentin Crețescu, directorul actual al RAR, Vaslui

 

Valentin Crețescu este de părere că șoferii se pun în pericol în momentul în care iau decizia de a folosi anvelope diferite.

Directorul a spus că anvelopele sunt foarte importante.

 

,,Anvelopele sunt foarte importante. Folosind alt tip, alte dimenisuni, probabilitatea să produci un accident rutier este foarte mare. Lipsa dotărilot gen triunghi, stingător și trustă- extrem de importantă. Poți chiar salva viața unui om”., a spus Valentin Crețescu.

 

La începutul anului 2022 ministrul mediului Tancoș Barna a spus că în acest an nu se vor introduce taxe noi și nu va exista taxa auto, de mediu sau primp înmatriculare. 

„Decizia la nivelul Guvernului a fost că în 2022 nu se vor introduce taxe noi. În 2022 sigur nu va exista taxă auto, de mediu sau primă înmatriculare. Din acest motiv, de câteva săptămâni lucrăm la eficientizarea programului Rabla. Săptămâna aceasta se finalizează Rabla pentru versiunea 2022-2024. În acest moment nu putem vorbi de taxa auto. Vedem în 2023”, a declarat ministrul mediului, Tancoș Barna. 

Taxele auto vor fi returnate
Soferii din Romania vor primi banii pe taxele auto [Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Tot ce trebuie să știi despre anvelopele de iarnă

 

 

 

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Meseria cu salariul de 14.000 de lei pentru care nu se găsesc candidați! Nu se cer nici măcar studii superioare

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies