Veste de senzație în showbiz-ul românesc! Este însărcinată pentru prima dată

Alina Ceușan este însărcinată pentru prima dată! Va avea o fetiță
Alina Ceușan este însărcinată pentru prima dată! Va avea o fetiță

Frumoasa vedetă din România va deveni mamă de fetiță peste numai câteva luni și a dezvăluit primele imagini cu burtica de gravidă.

Bucurie de nedescris pentru frumoasa Alina Ceușan! Fosta concurentă de la ”Asia Express” este însărcinată și a împărtășit cu cei din mediul online primele fotografii cu burtica de graviduță!

Încă de acum două luni au început să apară informații în mediul online despre îndrăgita vloggeriță, iar acum ea a decis să dea vestea cea mare.

Tânăra este în culmea fericirii și trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

La un an de la nuntă, Alina și soțul său vor deveni părinți pentru prima dată și trăiesc fiecare moment al sarcinii cu multă bucurie.

Citeste si: Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan înainte să devină celebre? Acum sunt blonde și seamănă, înainte erau...

Blondina a postat pe contul de Instagram un filmuleț alb-negru în care a vorbit despre sarcină, la care a atașat mai multe fotografii cu burtica de graviduță.

”Pentru a descrie sentimentul, apasă play”, a fost mesajul care a însoțit filmarea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Felicitari!! Toate gândurile bune de la Fodori❤️”, a fost mesajul transmis de Răzvan Fodor. ”@alinaceusan ♥️🙈🙈 am pielea de gaina😭 #congrats ♥️♥️”, a scris Christina Ich. ”Felicitari!!! I will be a Great Maleficent 💙 Promit”, a fost și reacția Anei Morodan.

Citeste si: Alina Ceușan, nuntă de vis la castel. Vloggerița a schimbat 3 rochii

Alina și soțul său au dezvăluit sexul bebelușului

Alina și soțul său vor deveni părinți în luna septembrie, iar micuța se va numi Tisha.

Citeste si: Veste uriașă în showbiz-ul românesc! Frumoasa vedetă este însărcinată pentru prima dată: „Să fii binecuvântat prin a dărui viață este un miracol”

„Bebe Tisha, în septembrie te așteptăm”, a anunțat Alina în filmulețul postat pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

To describe the feeling. Press play 🤍 (View full screen, on IGTV)

A post shared by ALINA TISHA (@alinaceusan) on



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Carmen Grebenișan iubește din nou: „Iubitul meu este un erou”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies