Veste excelentă pentru mamele care nasc și al doilea copil! Vor primi mai mulţi BANI

Veste excelentă pentru mamele care nasc și al doilea copil! Vor primi mai mulţi BANI
Veste excelentă pentru mamele care nasc și al doilea copil! Vor primi mai mulţi BANI

Femeile care nasc la mai puţin de un an după ce revin din concediul de maternitate vor primi mai mulţi bani de la stat. Modificarea legislativă a primit vot favorabil în Parlament.

Citeste si: Horoscop Camelia Pătrăşcanu până la finalul săptămânii. Gemenii iau joi o decizie importantă, Peştii câştigă mulţi bani

Citeste si: EXATLON. Ciprian Maris se intoarce acasa! Faimosul a parasit competitia, cu lacrimi in ochi: “ este experienta vietii mele!”

Citeste si: Horoscop COMPLET APRILIE 2019. Sănătate, iubire și belșug pentru zodiile care și-au început anul cu dificultăți

În prezent, pentru al doilea copil, mamele primesc 85% din indemnizaţia de creştere a primului copil, adică mai puţin decât primesc la primul copil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De ce? Pentru că indemnizaţia celui de-al doilea copil este calculată după veniturile din ultimele 12 luni, iar aceste venituri reprezentau indemnizaţia primului copil.

Citeste si: Un bărbat de 31 de ani a intrat în casa unei femei din Braşov pentru o ședință de masaj erotic. Când tânăra se pregătea să treacă la ”treabă”, evenimentele au luat o turnură neașteptată

Citeste si: Horoscop COMPLET APRILIE 2019. Sănătate, iubire și belșug pentru zodiile care și-au început anul cu dificultăți

Citeste si: Anunțul oficial al ministrului Muncii despre pensii: "Sunt creșteri spectaculoase! Până pe 15 aprilie vor avea banii acasă". Cine beneficiază şi despre câţi bani este vorba

Câţi bani vor primi mamele

După acaestă modificare legislativă, indemnizaţia de la primul copil va fi egală cu indemnizaţia celui de-al doilea copil.

Proiectul de lege va fi trimis spre promulgare Preşedintelui României şi va intra în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial.

Sursa: Observator.tv



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Horoscop Camelia Pătrăşcanu până la finalul săptămânii. Gemenii iau joi o decizie importantă, Peştii câştigă mulţi bani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies